Φουτμπολ Λιγκ: Έναρξη στις 27 Σεπτεμβρίου. Χωρίς μπαράζ

0
70

Οριστικά στις 27/9 η σέντρα του νέου πρωταθλήματος. Χωρίς μπαράζ. Δύο ανεβαίνουν, τέσσερις πέφτουν. Τέσσερα ματς θα καλύπτει τηλεοπτικά ο ΟΤΕ ΤV κάθε αγωνιστική.

Χωρίς την διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ θα πραγματοποιηθεί το φετινό πρωτάθλημα της Football League, το οποίο θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης ήταν αντίθετος τόσο για τον τρόπο διεξαγωγής, όσο και για την πρώτη σέντρα (πρότεινε να ξεκινήσει στις 4/10), ωστόσο τα μέλη της μικρής λίγκας δεν συμφώνησαν.

Όσον αφορά τα” εισιτήρια” της ανόδου, εφόσον κάποια ή και οι δύο από τους κατόχους δεν εξασφαλίσουν άδεια θα αντικατασταθούν από την 3η ή 4η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Σε περίπτωση που κάποια από αυτές δεν θα έχει επίσης άδεια, το “εισιτήριο” χάνεται!

Τέλος, αποφασίσθηκε ότι στα συμβούλια της Ένωσης θα μετέχουν μόνο οι νόμιμοι εκπρόσωποι από τις νόμιμες διοικήσεις. Και αν αυτό δεν συμβεί, δεν θα γίνονται Δ.Σ.!

Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό ότι ο OTE TV θα καλύπτει τηλεοπτικά, τέσσερα ματς κάθε αγωνιστική.

Η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο FOOTBALL LEAGUE πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Η κλήρωση του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2015-2016 να διεξαχθεί την Παρασκευή 04-09-2015 και ώρα 12.30.
Το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2015-2016 να ξεκινήσει στις 27-09-2015.
Μηχανικός της Διοργανώτριας να ελέγξει τα γήπεδα έτσι ώστε στην έναρξη του Πρωταθλήματος να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Οι ομάδες να προσκομίσουν έως το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα”.