Σπαρτιατικός: Κώστας Διαμαντάκος, the next best thing του Ελληνικού μπάσκετ

Ο Γιώργος Διαμαντάκος στα 20 του χρόνια έχει χαράξει την δική του επαγγελματική πορεία, έχοντας διακρίσεις με τις μικρές Εθνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό τόσο σε αντρικό και σε εφηβικό επίπεδο, ενώ πλέον θα αγωνίζεται στην Κηφισιά τη νέα περίοδο.

Ωστόσο, το next best thing του Ελληνικού μπάσκετ, ενδέχεται να είναι ο αδελφός του ο Κώστας (1,81) ο οποίος στα 13 του χρόνια εντυπωσιάζει με τον Σπαρτιατικό, έχοντας αγωνιστεί και στο αντρικό μιας ομάδας που θα αγωνίζεται φέτος στην Γ΄Εθνική.

Ο παίκτης εντυπωσιάζει με τις δυνατότητες του, και είδη στα 13 του χρόνια έχει δυο προτάσεις από ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας, και σίγουρα αποτελεί ένα project που θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια, και θα κάνει θραύση με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

ΠΗΓΗ: basketblog.gr

Στα χνάρια του αδερφού του ένα νέο μεγάλο ταλέντο της ομάδας μας γεννιέται. Με δουλειά και τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών μας θα τον δούμε σύντομα πολύ ψηλά και θα τον καμαρώνουμε όπως τον Γιώργο
.
Ενισχύστε λοιπόν την ομάδα μας για την παραμονή της στην Γ΄Εθνική. πολύ σημαντικό τέτοια ταλέντα να έχουν παραστάσεις από Εθνικά πρωταθλήματα.

Προμηθευτείτε κάρτες διαρκείας για τους αγώνες μας από τα καταστήματα RETRO MUSIC BAR (κεντρική πλατεία Σπάρτης) και ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΑΡΗ-TERMINAL (Όθωνος Αμαλίας & Παλαιολόγου).