Κύπελλο Μεσσηνίας: Αποτελέσματα Σαββάτου 5/9 και νέα Κυπαρισσία-Πάμισος

Αποτελέσματα Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου

Ο Μεσσηνιακός επικράτησε με 3 – 2 του Εθνικού Μελιγαλά παρότι έχανε με 0 – 1 και 1 – 2.

Η Σπερχογεία στα πέναλτι πήρε την πρόκριση με 3 – 0 επί της Ανδρούσας. Η κανονική διάρκεια 1 – 1 και η παράταση 2 – 2.

Πρόγραμμα Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου

Κυπαρισσία – Πάμισος

Καλαμάτα – AO Διαβολιτσίου

Ολυμπιακός Καλαμάτας – ΑΟ Φαραί

Αστέρας Αρφαρών – Πανθουριακός

Tσικλητήρας Πύλου – Αναγέννηση Παραλίας

Δώριο – Παπαφλέσσας Χώρας

 

Α.Ο. Κυπαρισσίας – Πάμισος Μεσσήνης
Η ώρα το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς έφτασε κι έτσι αύριο Κυριακή, στις 17:00, ο ΑΟ Κυπαρισσίας υποδέχεται τον Πάμισο Μεσσήνης στα πλαίσια της 3ης φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας. Να επισημάνουμε ότι ο αγώνας είναι μονός, δηλαδή χωρίς επαναληπτικό, και ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης. Ας δούμε και τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους….

Ο Πάμισος είναι περσινός δευτεραθλητής Μεσσηνίας αλλά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού άλλαξαν πολλά. Ο Αντώνης Μαυρέας ανέλαβε ως προπονητής μιά ομάδα που αντικατέστησε μεγάλο μέρος του περσινού της ρόστερ και οπότε αποτελεί γρίφο η φετινή κατάσταση αφού και στα φιλικά υπήρξαν μεικτά αποτελέσματα. Ταντελευταία ρεπορτάζ ανέφεραν ως αμφίβολους τους Μπαλαλά και Τσουλάκο.
Να σας θυμήσουμε επίσης ότι ο Πάμισος στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με σκορ 5-0 τον Νέο Άρι.

Στον Α.Ο. Κυπαρισσίας όλη η εβδομάδα κύλησε χωρίς κανένα πρόβλημα και έτσι άπαντες είναι στην διάθεση του Νίκου Φρούσου. Άπαντες πλην του Ντιόπ ο οποίος φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα χαρτιά του αλλά αυτά θα τα δούμε από Δευτέρα.
Αφού λοιπόν είναι άπαντες παρόντες και μιάς και απ’ ό,τι φαίνεται ο Μιτρόφ και πάλι δεν θα ξεκινήσει βασικός, δεν βλέπουμε για ποιόν λόγο ο Φρούσος θ’ αλλάξει την ενδεκάδα που κατέβασε με το Πεταλίδι δηλαδή Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γαργαρώνης, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Μιλοσέσκι, Παπαγεωργίου, Κόλλιας, Παναγόπουλος…..με τους Κωνσταντόπουλο, Μανδραπήλια και Καμποσιώρη πάντως να διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αλεξέας με βοηθούς τους Γεωργαντά και Τσουλάκο.

Από την Ανοιχτή ομάδα φίλων Κυπαρρισίας