Α.Ε. Σπάρτη: Δεν γίνεται δεκτή η παραίτηση Σταυρόπουλου

0
95

Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του γενικού αρχηγού κου Θύμιου Σταυρόπουλου.

Έναν άνθρωπο γεμάτο παραστάσεις, εμπειρία, αφού όποτε κλήθηκε να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα, τα κατάφερε και μάλιστα με περίφημο τρόπο.

Ο Θύμιος Σταυρόπουλος, θα συνεχίσει να έχει τον γνωστό του ρόλο στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ (γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος) και η συνεργασία των δύο πλευρών επανεπισημοποιήθηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Θύμιος Σταυρόπουλος συνεχίζει ως γενικός αρχηγός στο Διοικητικό Συμβούλιο, με αρμοδιότητα σε θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Να σημειωθεί πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ, είχε συνεργαστεί άψογα με τον προπονητή κο Σωτήρη Αντωνίου στην αρχή της σεζόν και είχαν εξαιρετικές σχέσεις. Δίχως αμφιβολία είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να εμψυχώνει τους παίκτες και να τους εξηγεί σε ποια ομάδα παίζουν.

Ο ίδιος από την πλευρά του, δηλώνει πάντα στρατιώτης της αγαπημένης του ομάδας και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί να βοηθήσει.

Το θετικό είναι, πως η διοίκηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και έλυσε την όποια τυχόν παρεξήγηση υπήρχε, με έναν άνθρωπο έμπειρο και αφοσιωμένο στην ομάδα της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη