Γ’ Εθνική 3ος όμιλος: Το isports.gr ολοκληρωμένος αγωνιστικός και στοιχηματικός οδηγός

0
96

To isports.gr για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 θα είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Από την αρχή του καλοκαιριού μπορείτε να βρείτε νέα και δελτία τύπου όλων των ομάδων, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όταν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες φωτογραφίες, στιγμιότυπα αγώνων και ζωντανή ενημέρωση των αγώνων της αγωνιστικής. Κάθε αγωνιστική θα υπάρχει άρθρο με αναλυτική βαθμολογία, αποτελέσματα τρέχουσας και επόμενης αγωνιστικής, φόρμα 6 τελευταίων αγωνιστικών, σκόρερ και άλλα ομαδικά και προσωπικά στατιστικά στοιχεία.  Πριν την έναρξη των αγώνων θα δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα με αρκετά άρθρα στα τελευταία νέα της κάθε ομάδας.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το κερδισμένο δελτίο με 807 απόδοση σε 3άδα

Στοίχημα

Πριν την έναρξη της αγωνιστικής θα αναρτώνται οι αποδόσεις των στοιχημάτων που προσφέρουν όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που έχουν αγώνες της Γ’ Εθνικής. Επίσης θα δίνονται προτάσεις πριν την έναρξη των αγώνων της κάθε αγωνιστικής.

Προς το παρόν όλους τους αγώνες της Γ’ Εθνικής θα έχουν η Stoiximan και η Goalbet. Aν δεν έχετε λογαριασμό στις συγκεκριμένες εταιρείες καλό είναι να ανοίξετε νωρίς για να κάνετε επιβεβαίωση στέλνοντας φωτογραφία της ταυτότητας σας και ενός λογαριασμού που να αποδεικνύει την διεύθυνσή σας. Στην πρώτη κατάθεσή σας οι εταιρείες σας δίνουν μπόνους όσο το ποσό κατάθεσής σας, αν για παράδειγμα καταθέσετε 30 ευρώ θα σας δώσει άλλα 30 και θα έχετε 60 στον λογαριασμό σας αλλά βασική προϋπόθεση είναι ο λογαριασμός σας να είναι επιβεβαιωμένος. Συνεπώς πρέπει πριν τη σέντρα της 1ης αγωνιστικής να είσαστε έτοιμοι.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα σας δώσουμε την δυνατότητα εγγραφής και σε άλλες εταιρείες που δίνουν αγώνες Γ΄Εθνικής. Η bet365 όπως είδαμε και κατά την περυσινή περίοδο δεν προσφέρει όλους τους αγώνες, επιλέγει συγκεκριμένους σε αντίθεση με Stoiximan και Goalbet που τους έχουν όλους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής