Ποδηλασία: Πρώτη θέση για την Εθνική στους Βαλκανικούς με Χριστάκο, Δημητρόπουλο

Στην γειτονική χώρα βρέθηκε η Ελληνική αποστολή μας για να λάβει μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες δρόμου που ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο. Συνολικά η αποστολή μας κατέλαβε την πρώτη θέση στην ομαδική βαθμολογία Παίδων.

Στους αγώνες Ατομικής χρονομέτρησης, η Μπέντα πήρε το χρυσό μετάλλιο και η Βάσσου το Χάλκινο μετάλλιο. Η διαφορά της Άννας Μπέντα ήταν πολύ μεγάλη (22 δευτερόλεπτα) από την 2η αθλήτρια της Τουρκίας. Στους Νέους, Ο Σταυρακάκης μας έδωσε άλλο ένα μετάλλιο αφού κατέλαβε την 2η θέση ενώ ο Πανηγυράκης την 6η θέση.

Στον αγώνα αντοχής 89,4 χιλιομέτρων, ο Ορφανουδάκης πήρε την 2η θέση και ο Δημητρόπουλος την 5η θέση στην κατάταξη με τους Χριστάκο και Μήτσουλα στην 8η και 9η θέση ανάμεσα σε 37 αθλητές από τις Βαλκανικές χώρες.

Στις Νεάνιδες που αγωνίστηκαν στην αντοχή των 61 χιλιομέτρων, Μπέντα και Βασσού Άννα κατέλαβαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Στον αγώνα αντοχής 132 χλμ των Νέων Ανδρών, ο Ιωάννης Κυριακίδης διακρίθηκε στην 8η θέση τερματίζοντας 3 λεπτά πίσω από το πρώτο γκρουπ.