Α.Ο. Χαλκίς: Παρουσίαση μεγάλου χορηγού και Τσατσαρή

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ, έλαβε χώρα η παρουσίαση του δεύτερου ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ της ομάδας μας, για την περιοδο 2015-2016.

Έχουμε λοιπόν την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσουμε, πως στην ξεχωριστη αυτή εκδηλωση, παρόντων αθλητικών μέσων ενημέρωσης, παρουσιάσαμε το Ψητοπωλείο «Πας Γυρεύοντας», ως ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ.

Το ψητοπωλείο «Πας Γυρεύοντας», ιδιοκτησίας του Κώστα Μπουζαίου, βρίσκεται στη παραλία της Χαλκίδας, οδός Τζιαρντίνι 2 και έχει ήδη κερδίσει τον ουρανίσκο των Χαλκιδέων, καθώς από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του γεμίζει από κόσμο σε μόνιμη βάση. Όλα τα κρέατα παρασκευάζονται από την εταιρεία KASIDIS meatland που έχει ταυτιστεί με το εκλεκτό και ποιοτικό κρέας από το 1885!

Το ψητοπωλείο «Πας Γυρεύοντας» λοιπόν, θα βρίσκεται κοντά στις προσπάθειες της ομάδας μας καθ’όλη τη νέα αγωνιστική περίοδο και εμείς με τη σειρά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιδιοκτήτη του Κώστα Μπουζαίο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μας, αναγνωρίζοντας πως τις δύσκολες αυτές εποχές η συνεισφορά στον αθλητισμό προυποθέτει αγάπη για τα κοινά και αποτελεί απόδειξη ήθους και γεναιοδωρίας.

Ευχόμαστε με τη σειρά μας ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ στο ψητοπωλείο «Πας Γυρεύοντας».

” Ψητοπωλείο «Πας Γυρεύοντας» στη Χαλκίδα
Διεύθυνση: Τζιαρντίνι 2, Παραλία Χαλκίδας
Ώρες λειτουργίας: 11:00π.μ. – 6:00π.μ
Delivery: 11π.μ. – 2π.μ.
Τηλέφωνο: 22210 22009 ”

 

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 και κατόπιν της παρουσίασης του Ψητοπωλείου «Πας Γυρεύοντας», ως δεύτερου ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ της ομάδας μας, ο Α.Ο.Χαλκίς προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του, αυτή του Δημήτρη Τσατσαρή.

Ο Δημήτρης Τσατσαρής είναι 23 ετών και μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Η αγαπημένη θέση του είναι κυρίως αμυντικός μέσος, 8-αρι. Την τελευταία τριετία ανήκε στον Α.Ο. Χανιά, όπου έκανε συνολικά 32 συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει ακόμη από τις ομάδες του Φωστήρα, του Ηλυσιακού, της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα της Γ’ Εθνικής