Σπαρτιατικός: Θετικό το πρώτο δείγμα με Οίαξ Ναυπλίου (βίντεο)

0
80

Βίντεο από το χθεσινό φιλικό της ομάδας μας στο Ναύπλιο με τον Οίακα Ναυπλίου

Βίντεο από το χθεσινό φιλικό της ομάδας μας στο Ναύπλιο με τον Οίακα Ναυπλίου

Posted by Σπαρτιατικός Γ.Σ. on Monday, 14 September 2015

Θετικό το πρώτο δείγμα για την ομάδα μας στην πρώτη φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Ναύπλιο χθες Κυριακή. Ο κόουτς Νάνος χρησιμοποίησε και τους 12 παίχτες που είχε στην αποστολή και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από το δυνατό φιλικό. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Οίακα αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με την ομάδα μας. Στον Οίακα αγωνίζεται και ο παλαιός παίχτης του Σπαρτιατικού Δημήτρης Μπιτζής γνωστός στους παίχτες και τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ξύπνησε μνήμες του αλησμόνητου τελικού πριν 2 χρόνια στην Μεσσήνη που κρίθηκε στην παράταση.
Απόντες από την φιλική αναμέτρηση δυο «δυνατά» χαρτιά και για τις δυο ομάδες. Ο Κάτσαρης από την πλευρά του Σπαρτιατικού και ο Κατσώρης από την πλευρά του Οίακα αφού και οι δυο βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας από τις επεμβάσεις του καλοκαιριού.
Για την ιστορία μετά από ένα αμφίρροπο ματς όπου οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ η ομάδα μας φάνηκε με καθαρότερο μυαλό στο τέλος του αγώνα και επιβλήθηκε με 58-52.

Την ίδια μέρα ο Οίακας Ναυπλίου ανταποκρινόμενος στην έκκληση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών της Κω, για την συλλογή και αποστολή ειδών ρουχισμού και πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που φτάνουν καθημερινά στο νησί, πραγματοποίησε συλλογή ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης κατά την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.
Εύγε στην ομάδα του Οίακα για την πρωτοβουλία του αυτή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Σπαρτιατικού