Αστέρας Τρίπολης – Σπάρτα Πράγας 1 – 1(βίντεο)

Posted by Hennie Herraro on Thursday, 17 September 2015

Με ισοπαλία άρχισε τις φετινές του υποχρεώσεις στον 11ο όμιλο του EUROPA LEAGUE ο ΑΣΤΕΡΑΣ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Sparta Praha.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 2ο λεπτό, όταν μετά από εκπληκτική μπαλιά του Bertoglio, ο Mazza με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν στο 13ο λεπτό ο Γιάννου βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο Bicik απέκρουσε με τα πόδια. Στη συνέχεια του αγώνα η Sparta προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Kosicky, με καλύτερη φάση την κεφαλιά του Frydek στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Mazza στο 48′ να στέλνει με πλασέ την μπάλα στο δοκάρι του Bicik και αμέσως μετά με σουτ του Φούντα που η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Sparta κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη της επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο όταν μετά από σέντρα του Frydek από δεξιά ο Lafata στο 56ο λεπτό με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έψαξε το γκολ της νίκης, αλλά στα σουτ του Nico Fernandez (74′, 81′) και του Γιάννου στο 89′ η μπάλα πέρασε άουτ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Kosicky, Lluy, Γιαννούλης, Goian, Allocco, Ederson (77′ Hamdani), Mazza, Iglesias, Γιάννου, Bertoglio (71′ Nico Fernandez), Φούντας (66′ Δημούτσος).

Sparta: Bicik, Holek, Costa, Frydek, Hybs, Jiracek (83′ Marecek), Matejovsky, Dockal, Husbauer (65′ Fatai), Krejci, Lafata.

Η βαθμολογία του 11ου ομίλου: 
Σάλκε 3 3-0
Σπάρτα Πράγας 1 1-1
Αστέρας Τρίπολης 1 1-1
ΑΠΟΕΛ 0 0-3
Τα αποτελέσματα:
ΑΠΟΕΛ – Σάλκε 0-3
Αστέρας – Σπάρτα 1-1
Η επόμενη αγωνιστική:
Σάλκε – Αστέρας
Σπάρτα – ΑΠΟΕΛ