Αιολικός: «Αρπάχτηκαν» για το φιλικό με Άρη!

0
56

«Βγήκαν τα μαχαίρια» μεταξύ Αιολικού και Καλλονής με αφορμή το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό του πρώτου με τον Άρη, στο νησί της Λέσβου.

 

Ένταση και απειλές για μηνύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους της Καλλονής και του Αιολικού. Αιτία στάθηκε το προγραμματισμένο για το Σάββατο φιλικό των «κυανόλευκων» απέναντι στον Άρη.

Λόγω των Εθνικών Εκλογών της προσεχούς Κυριακής απαγορεύεται και η διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Πάνω σε αυτό «πάτησαν» οι άνθρωποι της Καλλονής, προκειμένου να ακυρώσουν το ματς του Αιολικού με τους «κίτρινους» στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού.

Παράλληλα, η διοίκηση των «κυανόλευκων» είχε τυπώσει και εισιτήρια για την αναμέτρηση τα οποία έπειτα από απειλές των ανθρώπων της Καλλονής για καταγγελία κλήθηκαν να τα πάρουν πίσω. Συν τοις άλλοις, η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη είχε ενστάσεις και για την διεξαγωγή του φιλικού στο Δημοτικό Στάδιο, λόγω των πιθανών φθορών που θα προκληθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, ωστόσο, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα έχει προπονητικό χαρακτήρα.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα της Γ’ Εθνικής