Στοίχημα 19/9: 23 απόδοση Γουεστ Χαμ 2πλο από ημίχρονο εκτός με Μαν. Σίτι (εικόνα)

Eίναι ωραίο να πιάνεις ένα στοίχημα αλλά με 23 απόδοση, σας είχαμε προτείνει το 2πλο της Γουέστ Χαμ στο 12.85 εμείς το πήραμε από το ημίχρονο, κουβάς στα υπόλοιπα αλλά δεν έχει καμμία σημασία γιατί το ποντάρισμα στο μονό της Γουέστ Χαμ σε έχει βγάλει θετικό (με κέρδος) στο τέλος της ημέρας.

Την Κυριακή το πρωϊ θα αναρτηθεί άρθρο με προγνωστικά και θα ξεκινήσουμε από την Κρίσταλ Πάλας εκτός με Τότεναμ στο 3.75, draw no bet στο 2.65.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το κερδισμένο δελτίο με 807 απόδοση σε 3άδα

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε MybetStoiximan και Goalbet

Ντερμπάρα μεσημέρι Σαββάτου στην Αγγλία. Tσέλσι – Άρσεναλ, Μουρίνιο – Βενγκέρ, η προϊστορία γράφει 7-6-1 μεταξύ των δύο προπονητών με τον Μουρίνιο να κάνει πλάκα στον Αλσατό.

Όλα δείχνουν ότι η Τσέλσι σήμερα ανακάμπτει αλλά βλέποντας τα προηγούμενα αποτελέσματα της έχει δεχτεί 2 γκολ από Γουεστ Μπρομ, Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας και 3 από Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι.  Πολύ καλή η απόδοση του άσσου στο 2.45 αλλά πως να ακολουθήσω μια ομάδα με τέτοια στατιστικά όταν αντιμετωπίζει μάλιστα την Άρσεναλ η οποία είναι πάντα υπολογίσιμη και έχει δεχτεί 3 γκολ σε 5 αγώνες.

Πάω για άλλη μια φορά κόντρα στα προγνωστικά και την εκτίμηση του κόσμου με το Χ2 της Άρσεναλ σε απόδοση 1.62 σε ένα αγώνα όπου το over 10,5 κόρνερ θα πληρώσει εύκολα στο 1.83.

Η Σίτι συνεχίζει στην Αγγλία να εντυπωσιάζει με το απόλυτο και 11 – 0 γκολ. Όπως είδαμε και μεσοβδόμαδα με την ήττα από την Γιουβέντους η γκέλα είναι θέμα χρόνου, μακάρι να γίνει σήμερα με την Γουέστ Χαμ γιατί πληρώνει πολύ καλά. Στο 12.85 το 2πλο, στο 4.50 το Χ2 και στο 1.87 το goal/goal. Ανεβασμένοι οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Σουόνσι – Εβερτον είναι άλλος ένα ωραίος αγώνας για να παρακολουθήσει κάποιος στις 17:00, προβάδισμα οι γηπεδούχοι Σουόνσι draw no bet στο 1.55, στα άλλα Σάντερλαντ να μην ηττηθεί στο 2.35, Νιουκαστλ draw no bet στο 1.67, και Αστον Βίλα draw no bet στο 1.60 και όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην Λέστερ του Μαχρέζ που βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε MybetStoiximan και Goalbet

ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΟΠΑΠ