Επιστρέφει η paysafe!

0
41

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε Γ’ Εθνική 3ος όμιλος: Το isports.gr ολοκληρωμένος αγωνιστικός και στοιχηματικός οδηγός

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε Capital controls: Online στοίχημα σε bet365, stoiximan, goalbet

Να’τα και τα ευχάριστα! Ετοιμαστείτε… Η Paysafecard είναι έτοιμη να κάνει την επανεμφάνισή της στην ελληνική αγορά, έπειτα από τρεις μήνες!

Νωρίς το πρωί ενημερωθήκαμε για το comeback της online προπληρωμένης κάρτας και αμέσως πιάσαμε τα τηλέφωνα για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινούσε η διάθεση των voucher, αλλά δεν αρκεστήκαμε σε αυτό!

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από όλους εσάς όλο αυτό το διάστημα είναι αμέτρητα και οφείλαμε να ενημερωθούμε σε… βάθος και να σας απαντήσουμε σε όλες τις απορίες σας!

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε MybetStoiximan και Goalbet

Μιλήσαμε με σύμβουλο της Paysafecard στην Ελλάδα, ο οποίος στην ερώτηση για την ημερομηνία της … επιστροφής μας απάντησε πως: «Σίγουρα εντός της τρέχουσας εβδομάδας, υπάρχουν πιθανότητες να τεθούν ξανά στη διάθεση του κοινού σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί», ήταν το σχόλιο του και από τη μεριά μας απλά περιμένουμε…

Η διαδικασία δεν θα έχει καμία διαφορά σε σχέση με ότι είχατε συνηθίσει πριν τρεις μήνες. Θα προμηθεύεστε το voucher, θα μπαίνετε στο λογαριασμό της εταιρείας που είστε εγγεγραμμένος, θα πληκτρολογείτε τον κωδικό και τα χρήματα θα πιστώνονται στο λογαριασμό σας!

ΠΗΓΗ: ilovebet.com