Άμιλλα Αγίου Ιωάννη: Οι προπονητές των ακαδημιών της Άμιλλας στο 2o Coerver Coaching Greece Youth Diploma Course

0
120

Το Σάββατοκύριακο 19-20/09 στις εγκαταστάσεις του Sportscamp στο Λουτράκι έγινε το 2ο σεμινάριο Coerver υψηλού επιπέδου που αφορά στην προπονητική για παιδιά στις αναπτυξιακές ηλικίες και προπονητές που θέλουν μέσα από σωστά σχεδιασμένες προπονητικές μονάδες, να βοηθήσουν τους παίχτες τους στην εκμάθηση της τεχνικής του ποδοσφαίρου αλλά και την εφαρμογή αυτής σε πραγματικές συνθήκες. Εκεί βρέθηκαν οι προπονητές των ακαδημιών μας Ηλιόπουλος Χρήστος και Στυλιανάκος Γιάννης που αποκόμισαν σημαντικές γνώσεις, εμπειρίες και γνωριμίες . Βασικός ομιλητής ήταν ο Κύριος Austin Speight senior coach της coerver και οι Πανός Σαινίδης και Λεωνίδας Κουβαράς οι οποίοι είναι οι προπονητές της coerver στην Ελλάδα. Στο σεμινάριο αυτό συμμετείχαν γνωστές ομάδες, όπως Ολυμπιακός Πειραιώς , Αιολικός , ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Καλλονή, και άλλες.

Να σημειωθεί οτι και στο πρώτο σεμινάριο της Coerver στην Ελλάδα που έγινε στην Αθήνα πρίν 4 χρόνια με βασικό ομιλητή έναν απο τους ιδρυτές της coerver τον Κο Alf Galustian συμμετείχαν πάλι προπονητές της ομάδας μας, o Μηλιάκος Νίκος και ο Στέφανος Σγούρδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λεωνίδα Κουβαρά και τον Πανο Σαινίδη για την άψογη οργάνωση και επίσης στο Κο Austin Speight για την διάθεση να απαντήσει σε κάθε απορία και ερώτηση που διατυπώθηκε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε ποδοσφαιρικά νέα των τοπικών πρωταθλημάτων Λακωνίας