Kαλαμάτα: Πήραν την ομάδα Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Ντάβαρης – Άμεσα χρήματα και κινήσεις

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο Γ’ Εθνική 3ος όμιλος: Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής, διαιτητές. Ζωντανή ενημέρωση από το isports.gr

Το πρωί της Πέμπτης ολοκληρώθηκε μια πολύ σημαντική συμφωνία, που σαφώς αλλάζει πάρα πολλά για την ομάδα της Καλαμάτας από δω και πέρα ενώ θα προκαλέσει και σημαντικές αλλαγές στην ομάδα.
Αφού και εγγράφως οριστικοποιήθηκε η ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος της μεσσηνιακής ομάδας για τη σεζόν 2015-2016 από τον Ηλείο επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου (που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα καθώς και στην Κουρούτα Αμαλιάδας) και τον πρώην διοικητικό επικεφαλής παράγοντα του Πανηλειακού (που άλλωστε εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά επί μεσσηνιακού εδάφους και συγκεκριμένα στην Κυπαρισσία) Κώστα Ντάβαρη.

Ο επί εξαετία πρόεδρος της Καλαμάτας δικηγόρος Γιώργος Ράλλης φέτος χρειάστηκε πιο πολύ κι από κάθε άλλη φορά βοήθεια, τόσο στο οικονομικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι γι’ αυτό και στράφηκε στους Θανάση Παπαγεωργίου και Κώστα Ντάβαρη.
Ειδικά μετά το φιλικό “στραπάτσο” με 4-0 και την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στον Παναρκαδικό την περασμένη Παρασκευή.
Απευθύνθηκε λοιπόν στους δύο πρώην παράγοντες του Πανηλειακού (ο Παπαγεωργίου διετέλεσε για το διάστημα Ιανουάριος 2014 έως Μάιος του ίδιου έτους στη Β” Εθνική, ενώ φέτος που ήθελε να ξαναπάρει τον Πανηλειακό αυτό δεν επιτεύχθηκε λόγω βασικά της άρνησης – πεισματικής κωλυσιεργίας του Ερασιτέχνη Πανηλειακού να κάνει καν Γενική Συνέλευση όταν εμφανίστηκε ο Παπαγεωργίου…, ενώ και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν κατέστη δυνατή και η όποια μικρή έστω βοήθεια κι από τους υπόλοιπους για να αναλάμβανε τα περισσότερα ο Παπαγεωργίου, με τελικό αποτέλεσμα ο Πανηλειακός να μην κατέβει καν σε κανένα πρωτάθλημα).
Μετά από συζητήσεις λύθηκαν – κατά τις ως τώρα σημερινές πληροφορίες – και κάποια θέματα που έθεσε ο Γ. Ράλλης.
Και πλέον, έστω με μεγάλη χρονική καθυστέρηση θα ξεκινήσει και επίσημα από τη Δευτέρα η λειτουργία της ομάδας, με Κώστα Ντάβαρη διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος με άμεσες αρμοδιότητες για όλα τα θέματα, και Θανάση Παπαγεωργίου κεντρικό χρηματοδότη (ήδηαπέστειλε χρήματα εντός της Παρασκευής για άμεσες ανάγκες της ομάδας).
Ενώ θα παραμείνει στη θέση του προέδρου ο Γ. Ράλλης.

– Ήδη το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στην Καλαμάτα ο Κ. Ντάβαρης και παρουσιάστηκε από τον Ράλλη στους παίκτες και άλλους του συλλόγου. Στους παίκτες και τον νυν τεχνικό Κώστα Κλάδη, που προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου σε ένα σαφώς δύσκολο ματς κόντρα στη δυνατή Δόξα Νέας Μανωλάδας, την Κυριακή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, μίλησε ο Ντάβαρης τονίζοντας ότι: “Στην ομάδα δημιουργείται πλέον μια νέα κατάσταση με στόχο να την οδηγήσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Και καλείστε όλοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Πρώτα από όλα στο ματς της Κυριακής. Που μετά από αυτό θα γίνουν και κάποιες διορθωτικές – βελτιωτικές κινήσεις, και είναι στο χέρι σας με την εμφάνιση σας να δείξετε ότι χρειάζονται λίγες κι όχι πάρα πολλές”…

Φυσικά, θα υπάρξουν κατά τις πληροφορίες μας σε κάθε περίπτωση αλλαγές και ενισχύσεις στο εσωτερικό της ομάδας, με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας να επιλύεται οριστικά το βράδυ της Κυριακής (αναμένεται η άφιξη του Μίλτου Γκόφα στο τιμόνι και παραμένει άγνωστη η συνέχεια για τον Κ. Κλάδη).

Στο μεταγραφικό τομέα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση των Καλαγκάνη, Αγγελόπουλου (που ήδη βρίσκονται στην Καλαμάτα από τις προηγούμενες μέρες), ενώ πλέον άμεσα θα ακολουθήσουν και κάποιοι ακόμα.

ΠΗΓΗ: ilia-sport.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα της Γ’ Εθνικής