A.O. Λουτράκι: Χωρίς απουσίες στην πρεμιέρα!

Με τη σημερινή πρωϊνή προπόνηση, που διεξήχθη υπό βροχή στο γήπεδο Ισθμίων, οι οράνιε ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για την αυριανή πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα.
Ο κ. Μεσολόγγης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει «ετοιμοπόλεμους» όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Ο Γιάννης Κολοβάκης ξεπέρασε το πρόβλημα με τον αστράγαλο του (διάστρεμμα) και τις τελευταίες  μέρες προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του.
Καμία ανησυχία δεν προκαλεί  η κατάσταση του Ηλία Κωβαίου, ο οποίος στην αρχή της εβδομάδας αισθάνθηκε ενοχλήσεις (σφίξιμο στο δικέφαλο) στο δεξί του πόδι. Ο επιθετικός των οράνιε γυμνάστηκε και αυτός σε φουλ ρυθμούς με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τις τελευταίες μέρες.
Ο τεχνικός των οράνιε, κατά τη προσφιλή του συνήθεια στους  εντός έδρας αγώνες , δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό παιχνίδι και ζήτησε από όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι παρόντες στο γήπεδο.
Ο κ. Μεσολόγγης ανακοίνωσε τους αρχηγούς της ομάδας  στο  φετινό πρωτάθλημα στο τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο την Πέμπτη το βράδυ.
Το περιβραχιόνιο της ομάδας για τη φετινή σεζόν θα μοιράζονται οι Δημήτρης Μαυρέλης, Κώστας Αποστολάκης, Μίμης Χρυσαφίδης και Ηλίας Σιώκος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής