ΑΕΛ: Αυτός ήταν ο καλύτερος του γηπέδου (φωτογραφία)

0
81

Με την πρεμιέρα της Α.Ε.Λ. άλλη μια ενότητα καθιερώνεται εδω στο Crimson Scorer…

Εδώ λοιπόν θα προβάλλεται και θα αιτιολογείται ο καλύτερος του κάθε αγώνα των “βυσσινί”.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπορεί εκείνος που …έστρεψε όλα τα φώτα της επικαιρότητας επάνω του και άξια βέβαια, να ήταν ο Μαρουκάκης, με τα δύο καθοριστικά γκολ που πέτυχε, όμως ο παίκτης που έκανε όλη την “βρώμικη” αλλά και παραγωγική δουλειά συγχρόνως, ήταν άλλος.

Και ήταν ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος με περίσσια αποθέματα δυνάμεων πάνω σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και κάτω από συνεχή βροχόπτωση, έδινε τις κατάλληλες λύσεις στον χώρο του κέντρου και παράλληλα προσέφερε και τις απαραίτητες “ανάσες” στους συμπαίκτες του, συχνά-πυκνά.

Ο “Αναστασό” έδειξε με το “καλημέρα” γιατί τον πιστεύουν (όσοι πιστεύουν στην αξία του, εννοούμε) και δικαιολογημένα άλλωστε.

Είναι ένα “προικισμένο” από ποδοσφαιρικό ταπεραμέντο, αμυντικό χάφ, που όμως δεν αρκείται στην δύναμη, αλλά ξέρει μπάλα, μαρκάρει ασφυκτικά και τρέχει αρκετά, καλύπτοντας επίσης πολλές φορές και “κενούς” χώρους.

Κάτι που έκανε και το Σάββατο (26/09/15), κερδίζοντας δίκαια, το αυθόρμητο χειροκρότημα τωνΛαρισαίων φιλάθλων, για την αγωνιστική του υπερπροσπάθεια.

Άξια λοιπόν ο Νίκος Αναστασόπουλος αναδεικνύεται ως man of the match στον αγώνα της Α.Ε.Λ. με την Λαμία (3-0)

ΠΗΓΗ: crimsonscorer.gr