Α.Ε. Σπάρτη: Ευχαριστώ σε Βαλιώτη, Τζανετέα, ΟΝΑ

H ΑΕ Σπάρτη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Δήμο Σπάρτης και τον Δήμαρχο Βαγγέλη Βαλλιώτη, στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, στην Περιφέρεια Λακωνίας και στην Αντιπεριφερειάρχη Αδαμαντία Τζανετέα για την άμεση ανταπόκριση στα ζητήματα που προέκυψαν αλλά και στην επίλυση τους προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική.
Η κατανόηση, η σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που αναπτύσσεται και η πραγματικά αγαστή συνεργασία της ομάδας με όλους τους τοπικούς φορείς, είναι μία από τις παραμέτρους που θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανοδική πορεία της ΑΕ Σπάρτη αλλά και στην ανάπτυξη της πόλης μας.
Παράλληλα, προειδοποιούμε πως δεν θα δεχτούμε μικροπολιτικά παιχνίδια σε βάρος της ομάδας μας, που έχουν ως στόχο να πλήξουν την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Η ΑΕ Σπάρτη θα συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε, για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε και την Αστυνομία της Σπάρτης που συνέβαλλε καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕ Ερμιονίδας. Σχετικά με κάποιες αστοχίες και παραλείψεις που προέκυψαν κατά τη χθεσινή αναμέτρηση, η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη