Πανγυθεατικός: Στόχος η παραμονή και μια καλή πορεία. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία

Το  Δ.Σ. του Γ.Σ. Πανγυθεατικός θέλει να ευχηθεί σε όλα τα σωματεία και τους αθλητές του νομού Λακωνίας, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015/2016, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Ο στόχος της ομάδας για τη φετινή περίοδο είναι φυσικά η παραμονή στην Α’ κατηγορία Λακωνίας και στη συνέχεια μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Όλοι είμαστε ικανοποιημένοι από το έμψυχο δυναμικό που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα, όπως επίσης και για την προετοιμασία της ομάδας και το επίπεδο που έχουν φτάσει οι ποδοσφαιριστές μας. Όλοι  οι ποδοσφαιριστές, παλαιότεροι και νέοι αγαπούν και σέβονται την ομάδα και την ιστορία της.

Όλοι μας, μέλη της διοίκησης αλλά και αθλητές της ομάδας θέλουμε να ζητήσουμε την στήριξη του κόσμου και στο φετινό πρωτάθλημα. Θέλουμε ο Γυθειάτης φίλαθλος να αποτελέσει το 12ο παίχτη της ομάδας μας σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου θα μας δώσει την δύναμη να τα καταφέρουμε.

Επιπλέον ανακοινώνεται πως η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Πανγυθεατικού ανοίγει τις πύλες της και είναι έτοιμη να υποδεχτεί για ακόμα μια χρονιά τους μικρούς φίλους του αθλήματος. Οι προπονητές της ακαδημίας θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους στους μικρούς αθλητές.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για την ακαδημία:

Γιώργος Ξανθάκος: 6982880840

Χαρίλαος Τζανετάκος: 6945036534

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε ποδοσφαιρικά νέα των τοπικών πρωταθλημάτων Λακωνίας