Γ΄Εθνική 3ος όμιλος: Κυριακή θα παίξουν Μανωλάδα και Βάρδα!

0
87

Από ότι γνωστοποιήθηκε από την Επιτροπή πρωταθλήματος Γ” Εθνικής (μέσω του επίσημου προγράμματος που εκδόθηκε την Πέμπτη, τόσο των αγώνων όσο και του ορισμού διαιτητών), για τη 2η αγωνιστική και η Δόξα και ο ΠΑΟΒ θα αγωνιστούν ως γηπεδούχοι την Κυριακή και ίδια ώρα (4.00)! Αφού όπως έχει αναφερθεί, η ΕΠΟ θα παίρνει μέσω της Επιτροπής, την τελική απόφαση για αν και ποιό ματς θα γίνεται σε άλλη μέρα από Κυριακή, και βασικά ημέρα Σάββατο όταν τύχει να συμπίπτουν ως γηπεδούχοι την ίδια αγωνιστική, και η Δόξα, και ο ΠΑΟΒ.

Άλλωστε, είχε ειπωθεί κι ότι το να μην συμπίπτουν ματς των δυο ομάδων είναι αίτημα και της Αστυνομίας της περιοχής.

Ενώ υπενθυμίζεται ότι οι δυο ομάδες είχαν ζητήσει να πάρουν κλειδάριθμο και αυτό να αποφευγόταν στην κλήρωση.

Όμως η απόφαση του προέδρου της Επιτροπής πρωταθλήματος Γ” Εθνικής της ΕΠΟ Μιχάλη Τζανόπουλου ήταν να δίνεται κλειδάριθμος μόνο αν σε μια Ένωση υπήρχαν τρεις ομάδες (και πάνω) ή αν δυο είχαν το ίδιο γήπεδο, και σε καμιά άλλη περίπτωση…

– Και τώρα, ενώ υπήρχαν πληροφορίες ότι το ένα ματς θα πήγαινε Σάββατο (πιθανότατα της Δόξας), τελικά τα προγράμματα που εκδόθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης αναφέρουν όσα ήδη γράψαμε στην αρχή του κειμένου…

Για τη 2η αγωνιστική θα έχουμε την πρώτη (από τις πέντε συνολικά σε όλο το πρωτάθλημα) ταύτιση των δυο ομάδων μας ως γηπεδούχων.

Και συγκεκριμένα,

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Λουτράκι (διαιτητής Κων/νος Καρυοφύλλης – Πειραιά)

ΠΑΟ Βάρδας – Ερμιονίδα (διαιτητής Κων/νος Διώτης – Αιτωλοακαρνανίας)

Τα υπόλοιπα ματς 

Καλαμάτα – Ηρακλής Ψαχνών (4.00)

Παναρκαδικός – Λεβάντε (2.30)

Κανάρης Χίου – Χαλκίδα (4.00)

Βύζας Μεγάρων – Παναργειακός (4.00)

Αιολικός – Σπάρτη (3.30)

Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές του Οκτωβρίου, έως την 4η, έχουν ώρα έναρξης στις 4.00. Κι από την 5η αγωνιστική στις 1 Νοεμβρίου που θα έχει αλλάξει και η γενική ώρα, από θερινή σε χειμερινή, η έναρξη των μεσημεριανών αγώνων θα γίνεται στις 3.00.

Θα υπάρχουν βέβαια οι όποιες εξαιρέσεις από την ΕΠΟ όταν αυτή κρίνει για συγκοινωνιακούς λόγους εξυπηρέτησης φιλοξενούμενων.

ΠΗΓΗ: http://www.iliaoikonomia.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής