Βραχνής: Κάλεσμα του Νίκου Βραχνή για το αυριανό ματς με την Ερμιονίδα

0
82

Την Ερμιονίδα υποδέχεται αύριο Κυριακή (16:00) ο ΠΑΟ Βάρδας στο «Γρ. Καλάκος». Ο πρόεδρος της «Μπάρτσα», Νίκος Βραχνής, σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, καλεί όλο τον κόσμο της Βουπρασίας να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στο αυριανό πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Δύο στοιχεία πρέπει να υπάρχουν σίγουρα σε μια ομάδα. Το πάθος και η νοοτροπία νικητή. Τα έχουμε και τα δύο. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Επίσης η ομάδα διαθέτει ποιοτικό υλικό και έχει τις δυνατότητες ώστε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να παραμείνει στην κατηγορία.

Σε ό,τι αφορά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι καθαρά, πρέπει να σας πω ότι στους ποδοσφαιριστές χρειάζεται χρόνος σε μία ομάδα και μόνο αν τους στηρίζουμε θα προσφέρουν αυτά που πραγματικά μπορούν. Θεωρώ ότι από πλευράς απόδοσης όπως έχουμε υποσχεθεί παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι…

Ο πρώτος στόχος είναι η σταθεροποίηση της ομάδας στην κατηγορία γιατί στη ζωή και στο ποδόσφαιρο πρέπει να τα βλέπουμε όλα ρεαλιστικά και φέτος υπάρχει δυσκολότερος βαθμός σε σχέη με την περσινή σεζόν.

Ο Παμβουπρασιακός χρειάζεται περισσότερο χρόνο και ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ μας. Όταν επενδύεις σε παιδιά πρέπει και να τα στηρίζεις. Υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να ανταποκριθούν σε διάφορες θέσεις και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Πολλοί είναι οι παίκτες που αποτελούν τον κορμό και θα βοηθήσουν την ομάδα στο μέλλον.

Στόχος μας είναι παιδιά από την ακαδημία Βάρδας να πάρουν τις βάσεις ώστε να στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα. Στήριξη στα νέα παιδιά, στους ποδοσφαιριστές της και στο συμβούλιο αυτής.

Ο φίλαθλος κόσμος της Βουπρασίας μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, δίνοντας ένα ηχηρό παρών συμπαράστασης. Φέτος ελπίζουμε σε ένα κατάμεστο «Γρηγόρης Καλάκος» διότι τόσο η δυναμικότητα της δικιάς μας ομάδας όσο και των αντιπάλων μας πιστεύουμε να μας οδηγήσουν σε μια εκρηκτική εξέδρα, γεμάτη πάθος.

Εξέδρα δυνατή για την υποστήριξη του συλλόγου μας με σκοπό να μας ωθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η αξιοπρόσεκτη πορεία που θέλουμε να έχουμε να δυνοδευτεί από μια αξιοπρόσεκτη κερκίδα σε εντός και εκτός έδρας αγώνες. Να κάνουμε τον αθλητικό μας σύλλογο φόβητρο για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται δίπλα της. Μία ακόμη απόδειξη ότι η Μπάρτσα είναι μία τεράστια αγαπημένη οικογένεια.

Περιμένουμε ακόμη περισσότερους. Πρέπει να έρθουν όλοι κοντά στην ομάδα. Θέλουμε να έρθουν να μας στηρίξουν στην προσπάθειά μας».

ΠΗΓΗ: http://amaliadanews.gr/