Βύζας: Καλό το κλίμα πριν το πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Παναργειακό

Σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, στο εστιατόριο Le Mirage, στην παραλία Μεγάρων, η διοίκηση του Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων, το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου και μετά το πέρας της προπόνησης, παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, καθώς και στο προπονητικό team της ομάδας, ενόψει του πρώτου εντός έδρα αγώνα με τον Παναργειακό.

 

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, η Διοίκηση της ομάδας, ήθελε να ευχαριστήσει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, για την μέχρι τώρα προσπάθεια τους και να τους ζητήσει να συνεχίσουν με αυτό τον τρόπο, έτσι ώστε στο τέλος να επιτευχθούν οι στόχοι.

 

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ Μιχάλαρος Θεόδωρος, μιλώντας στους παίκτες, αρχικά τους ευχήθηκε καλή χρονιά και ακολούθως έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στόχος μας δεν είναι άλλος από το να αποδώσουμε όμορφο ποδόσφαιρο, πράγμα που αρέσει στον κόσμο και να πραγματοποιήσουμε μια αξιόλογη πορεία. Όλοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Περιμένω το καλύτερο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την νίκη».

 

Τέλος εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον επιχειρηματία κ. Μουρτζούκο Ιωάννη για την φιλοξενία στην όμορφη αίθουσα Ιφινόη του εστιατορίου Le Mirage.

ΠΗΓΗ: megaratv.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής