Κύπελλο Μεσσηνίας: Σπερχογεία – Καλαμάτα 1 – 3 (βίντεο)

Η Καλαμάτα χωρίς να πιάσει φοβερή απόδοση σήμερα στο γήπεδο της Σπερχογείας κατάφερε να προκριθεί και μάλιστα με ανατροπή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την Πύλο σε διπλούς αγώνες στις 11/11 στην Καλαμάτα και στις 9/12 στην Πύλο. Να θυμίσουμε πως η Σπερχογεία κατάφερε να προηγηθεί στο 33′ με τον Κουλόπουλο αλλά η Καλαμάτα αντιδρώντας γρήγορα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 42′ με τον Βορίλα, ενώ “καθάρισε” το παιχνίδι στο 46′ με Μπινιχάκη και στο 84′ με τον Κερμενίδη είχαν χαθεί και κάποιες άλλες καλές φάσεις για την Μαύρη Θύελλα όπου και θα μπορούσε να έχει σκοράρει, ενώ η Σπερχογεία διαμαρτυρήθηκε έντονα στο 55′ όπου και ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή παίκτη της.

A.Ο. Σπερχογείας (Ηλίας Μαστορέας):  Τσούλος, Κουμούτσος (85΄Μαλικούρτης), Δωδέκατος, Κουρέας, Ντούζια, Γεωργαντάς (80΄Ντέρτζια), Κουλόπουλος, Χριστόπουλος (70΄Καραχάλιος), Παπανικολόπουλος, Δ. Σώκαλης και Δημητρίου.

Π.Σ Η Καλαμάτα ( Κώστας Κλάδης): Γκαρμοίρης, Μπινιχάκης, Καραλής, Λέγκα, Δούμουρας, Τσιμικλής, Αγγελόπουλος (76′ Βασιλόπουλος), Κουντάνης, Παναγιωτόπουλος (46 Αθανασόπουλος) Βορίλας (64′ ΄Κερμενίδης), και Γιακουμής.

ΠΗΓΗ: taklin.gr