Γ’ Εθνική: 60 επιλογές από την NOVI BET σε Λουτράκι, Χαλκίδα και Άργος

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η NOVIBET κάνει την διαφορά και προσφέρει από την Πέμπτη τους αγώνες Γ’ Εθνικής προς στοιχηματισμό. Aπό τον 3ο όμιλο υπάρχουν το Α.Ο. Λουτράκι – Καλαμάτα, Παναργειακός – Δόξα Νέας Μανωλάδας και το Α.Ο. Χαλκίς – Παναρκαδικός. Στους αγώνες υπάρχουν 60 διαθέσιμες επιλογές προς στοιχηματισμό.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε την εταιρεία και να δείτε τις αποδόσεις των αγώνων της Γ’ Εθνικής

Αφού μπείτε στην σελίδα της εταιρείας ανοίγετε λογαριασμό. Μπορείτε να καταθέσετε με VIVA Wallet ή χρεωστική κάρτα και απαιτείται όπως και σε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ στοιχηματικές εταιρείες επιβεβαίωση του λογαριασμού με αποστολή μέσω mail ταυτότητας και λογαριασμού νερού, ρεύματος ή κινητού (τελευταίου τριμήνου) ή βεβαίωση από το ΚΕΠ για την μόνιμη διεύθυνσή σας.

Στην πρώτη κατάθεσή σας διπλασιάζεται το ποσό που βάζετε, συνεπώς αν καταθέσει κάποιος 25 ευρώ θα έχει 50 στον λογαριασμό.

Ένας εύκολος τρόπος κατάθεσης με μετρητά είναι το viva spot. Υπάρχουν σημεία σε όλη τη χώρα όπου έχει την δυνατότητα κάποιος πληρώνοντας να περάσει χρήματα σε στοιχηματικές εταιρείες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρεία, να επιλέξετε κατάθεση με viva spot η wallet και να σημειώσετε ένα κωδικό πληρωμής το οποίο θα πρέπει να επιδείξετε στο σημείο VIVA (viva spot) το οποίο στην Λακωνία είναι το ΜΕΤΡΟ και το βενζινάδικο SHELL στις Αμύκλες. Αφού δείξετε τον κωδικό πληρωμής και πληρώσετε τα χρήματα μεταφέρονται άμεσα στον λογαριασμό σας με επιβάρυνση 1 ευρώ ανά συναλλαγή.   Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μπορείτε να καταθέσετε ποσά που ξεπερνούν τα 1000 ευρώ. Σε αντίθεση με την paysafe όπου πλέον υπάρχει όριο στα περισσότερα σημεία πώλησης γύρω στα 450 ανά σημείο διάθεσης.

Για να κάνετε ανάληψη τα κέρδη σας μετά μπορείτε κατευθείαν σε λογαριασμό τράπεζας εισάγοντας ΙΒΑΝ, και τα άλλα στοιχεία του λογαριασμού ο οποίος θα πρέπει να είναι στο όνομά σας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να βρείτε ένα VIVA σημείο στην περιοχή σας

spot710

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε την εταιρεία και να δείτε τις αποδόσεις των αγώνων της Γ’ Εθνικής

Μια συμβουλή προς όσους θέλουν να ανοίξουν λογαριασμό, κάντε το άμεσα για να τον έχετε επιβεβαιώσει πριν ρίξετε το πρώτο σας στοίχημα. Επίσης κάποιος πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχει όριο στοιχηματισμού ανά λογαριασμό και ανά αγώνα. Δεν δίνεται η δυνατότητα στοιχηματισμού 300-400 ευρώ σε ένα αγώνα από ένα λογαριασμό.

Eγγραφή στοίχημα 100€ μπόνουςnovibet_the best betting company

Η Novibet ελέγχεται από το Gambling Supervision Commission του Isle of Man και υπάγεται στην άδεια που εγκρίθηκε για τη Novigroup (Αριθμός Μητρώου 124281C) στις 27 Μαΐου 2010 και σύμφωνα με το Νόμο Online Gambling Regulation Act 2001. Για παίκτες από το Ηνωμένο Βασίλειο η Novibet ελέγχεται και υπάγεται στην άδεια United Kingdom Gambling Commission (αριθμός αδείας 000-039440-R-319360-003).

Η Novibet λειτουργεί υπό την εποπτεία της Νovigroup Limited, PO Box 227, Clinch’s House, Lord Street, Douglas, Isle of Man, IM99 1RZ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρα του στοιχήματος

Eγγραφή στοίχημα 100€ μπόνουςnovibet_the best betting company