Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης: Ευλογία κι αγιασμός

0
97
Αγιασμός τελέσθηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 για τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κοκκινόραχης στο Δημοτικό Σαϊνοπούλειο Γήπεδο «Γ. Αθανασιάδης» (Γήπεδο Κελεφίνας) στην τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας και λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.
Τον αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμότατος εφημέριος της Ενορίας Κοκκινορράχης π. Συμεών Παπαγεωργίου, ο οποίος έδωσε τις πατρικές του ευχές στους παρευρισκομένους παίκτες, προπονητή και διοικητικούς παράγοντες, μιλώντας επίσης για τη σημασία του εὖ ἀγωνίζεσθαι και τη χαρά του παιχνιδιού.
Ο εφημέριος της Ενορίας Κοκκινοράχης έκανε ιδιαίτερη μνεία και στις εξωαγωνιστικές δράσεις και δραστηριότητες της ομάδας, δίνοντας τα εύσημα και προτρέποντας τη Διοίκηση να συνεχίσει στο δρόμο που έχει χαράξει με την ευχή να βρει συμπαραστάτες και μιμητές.
Παρόντες στον Αγιασμό του Π.Α.Ο.Κ. βρέθηκαν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο και σχεδόν όλοι οι παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ του «Ομίλου»  για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν για τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης αύριο, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, και ώρα 4.00 μ.μ. στο Γήπεδο Αμυκλών με αντίπαλο την ομάδα του Υάκινθου Βαφειού.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά…
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας