Άμιλλα Αγίου Ιωάννη: Άτυχη άστοχη και χωρίς αυτοσυγκέντρωση η ομάδα μας πέταξε βαθμούς..

Κυριακή 11/10 σήμερα, και η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΥΚΕΑΣ στο γήπεδο της Συκέας.Ο αγώνας ήταν  στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Λακωνίας.
Η ομάδα μας παρατάχθηκε με τους,
1.ΓΑΛΑΤΑΣ
2.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
3.ΤΣΑΚΩΝΑΚΟΣ
4.ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
5.ΝΙΚΟΛΑΡΟΣ
6.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΟΒΟΛΟΣ)
7.ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ (ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΟΣ)
8.ΦΛΟΥΔΑΣ (ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ)
9.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ
10.ΡΑΣΣΙΑΣ
11.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα να παρατάσσεται με σκοπό να παίξει παιχνίδι κατοχής και προσπάθησε να ελέγξει το νευραλγικό χώρο του κέντρου.Ισσοροπημένο παιχνίδι και από τις 2 ομάδες μέχρι το 20ο λεπτό όπου σε ανύποπτη στιγμή η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκόρ με ωραίο συνδυασμό.Πολύ λάθος αντίδραση της ομάδας μας στη συγκεκριμένη φάση όπου αρκετοί παίκτες μας είχαν μείνει πίσω στη φάση διότι διαμαρτύρονταν για φάουλ στο κέντρο.
Στην αμέσως επόμενη φάση, καταπληκτική πάσα του Μιχαλακάκου βγάζει τετατετ τον Κλουκίνα που δεν μπορεί να νικήσει τον κορυφαίο του αγώνα Ρουσσιαμανη.Σαν να μην έφτανε αυτό μετά από δύο λεπτά αχρείαστο μαρκάρισμα  στην άκρη της περιοχης και πέναλτυ δίνει το δικαίωμα για το 2-0 στους γηπεδούχους.
Σχετικά γρήγορη αντίδραση από την ομάδα μας που μειώνει μετά από 5 λεπτά σε 2-1 με κεφαλιά του Κλουκίνα μετά από κόρνερ του Τσακωνάκου.
Οι παίκτες φαίνεται να παίρνουν τα ηνία του παιχνιδιού και χάνεται άλλο ένα τετατετ από τον Κλουκίνα.
Παραλίγο μοιραίο λάθος από τον τερματοφύλακα μας, που γλυστρισε και δίνει σε αντίπαλο την ευκαιρία από πολύ πλάγια θέση να κάνει το 3-1 αλλά αστοχεί.
Το 1ο ημίχρονο τελειώνει 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.
Είσοδος των ομάδων για το 2ο ημίχρονο και η πίεση από την νεανική ομάδα μας για την ισοφάριση ολοένα και αυξάνεται.
Ξανά τετατετ του Κλουκίνα σώζει ο Ρουσσιαμάνης ενώ όλη η ομάδα ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει.Μετά από λίγα λεπτά ο Ρασσιάς με εντυπωσιακό σόλο που ξεκινά έξω από την περιοχή φτάνει τετατετ με τον τερματοφύλακα όπου και πλάσάρει ελάχιστα άουτ.Σε σούτ παίκτη μας η ομάδα διαμαρτύρεται για πέναλτυ σε χέρι αντιπάλου που δεν είδε ο διαιτητής.
Στον αντίποδα η γηπεδούχοι έχουν να επιδείξουν μεγάλη τριπλη ευκαιρία με 3 σούτ μέσα στην περιοχή που αποκρούστηκαν διαδοχικά.
Στις καθυστερήσεις ο Ηλιόπουλος μπαίνει από τα πλάγια και πασάρει μπροστά από το τέρμα αλλά κανένας δέν μπορεί να σκοράρει και το παιχνίδι τελειώνει.
Ενα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μας χωρίς καμμία βαθμολογική συγκομιδή για εμάς αφήνει γλυκόπικρη γεύση σε όλους μας.
Εξαίρετη διαιτησία Χανδόλια-Ατσαβέ-Ισακοφ με εξαίρεση την φάση του πέναλτυ που ζητήσαμε.
Εξαίρετη και η φιλοξενια των γηπεδούχων στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας