Γ’ Εθνική: Οι κορυφαίοι των ομίλων

Μικρό δείγμα (τρεις αγωνιστικές), αλλά ποιες έξι ομάδες έχουν το απόλυτο; Ποια είναι στην κορυφή των γκολ με 8 και ποιες έχουν 7; Ποιοι τέσσερις σύλλογοι δεν έχουν δεχθεί τέρμα;

Δεν μπορείς να βγάλεις από τώρα συμπεράσματα, ωστόσο είναι… ωραία τα παιχνίδια των αριθμών, μετά το πέρας τριών αγωνιστικών στην Γ’ Εθνική!

Έξι είναι οι ομάδες που έχουν μόνο νίκες ως τώρα. Απ’ τον πρώτο όμιλο εννιά πόντους έχουν Νέστος Χρυσούπολης και Εθνικός Αγιονερίου, ενώ και ο Άρης που ΄χει δώσει δύο ματς (είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική), μετράει 2×2.

Στον δεύτερο όμιλο η Νίκη Βόλου έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, στον τρίτο ο εκπληκτικός φέτος Παναρκαδικός και στον τέταρτο ο νεοφώτιστος Ιάλυσος που προχωράει με… πατημένο γκάζι.

Ο Παναρκαδικός μάλιστα είναι και η ομάδα από όλες τις Γ’ Εθνικής με τα περισσότερα γκολ. Για την ακρίβεια μετράει 8 τέρματα ενεργητικό, την ώρα που 7 έχουν το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ο Δωτιέας Αγιάς.

Το βραβείο για τον πιο… σφιχτό αμυντικά το μοιράζονται τέσσερις σύλλογοι ως τώρα.Εθνικός Φιλιππιάδας (2ος όμιλος), Παναρκαδικός-Καλαμάτα (3ος όμιλος) και Ιάλυσος(4ος όμιλος) δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ και μπορούν να περηφανεύονται για τις καλύτερες αμυντικές επιδόσεις της κατηγορίας.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής