Σπαρτιατικός: Βραβεύσεις για την περυσινό πρωτάθλημα (φωτογραφίες)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Η καρδιά του μπάσκετ χτύπησε στους Γαργαλιάνους 

Σε μια ωραία εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων 186 του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α’, Β’ τοπικής και της κατηγορίας των γυναικών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το παρών έδωσε μάλιστα και ο πρόεδρος της ΕΟΚ και επίτιμος πρόεδρος της Fiba Europe Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μάλιστα στην ομιλία του ανέπτυξε το θέμα “Η σημερινή αθλητική πραγματικότητα”.
Παρών ήταν και ο αθλητικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Κώστας Κώτσης η ομιλία του οποίου είχε θέμα “Ο ρόλος του αθλητικού σωματείου στη σύγχρονη καλαθοσφαίριση”, όπως φυσικά και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης.
Τιμήθηκαν οι Γιώργος Βασιλακόπουλος, Κώστας Κότσης, Γιάννης Καλκαβούρας, Γιάννης Βέργης, Μιλτιάδης Σκιαδάς, Άγγελος Δούκας, Παναγιώτης Αργύρης, Γιώργος Γουρδούβελης και τα σωματεία Αρκαδικός, (άνοδος στην Α1), Σπαρτιατικός (άνοδος στην Γ’ εθνική), ΑΠΣ Άρις Καλαμάτας (άνοδος στην Α2 γυναικών).
Επίσης, οι ομάδες που πήραν την πρώτη θέση στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πέρυσι και είναι Σπαρτιατικός (Α’ ανδρών), Απόλλων Τρίπολης (Β’ ανδρών), Πελασγός (Γ’ ανδρών), Άρις Καλαμάτας (γυναικών), Πελασγός (κορασίδων), Πελασγός (νεανίδων), Άτλας Καλαμάτας (παίδων), Άτλας Καλαμάτας (εφήβων), Αρκαδικός (τουρνουά μίνι μπάσκετ).
Απονομές τιμητικών διακρίσεων έγιναν στους παρακάτω παίκτες που διακρίθηκαν πέρυσι.
Για την Α’ τοπική:
1ος σκόρερ: Σωτήρης Παπαδάκος (Γύθειο)
1ος στα τρίποντα: Γιάννης Τσιμπούρης (ΓΣ Μεσσήνης)
Πολυτιμότερος παίκτης: Γιώργος Κατσαρής (Σπαρτιατικός)
Καλύτερος προπονητής: Αργύρης Τσώνης (Σπαρτιατικός)
Καλύτερη πεντάδα: Μιχάλης Μπακογιάννης (ΓΣ Μεσσήνης), Γιώργος Κατσαρής (Σπαρτιατικός), Λεωνίδας Τριανταφυλλόπουλος (Καλαμάτα ’80), Γιώργος Μπάκας (Καλαμάτα ’80), Γιάννης Σταθάκος (Σπαρτιατικός).

1611007_1673245489612206_378129970460790820_n