Άμιλλα Αγίου Ιωάννη: Δηλώσεις Νικόλαρου, Κλουκίνα, Γιαννόπουλου για τον αγώνα στο Ξηροκαμπίου

Στην τελευταία προπόνηση της Άμιλλας μας μίλησαν τρεις ποδοσφαιριστές, οι: Κλουκίνας Δημήτρης, Νικόλαρος Γιώργος και Γιαννόπουλος Αλέξανδρος.

Ερώτηση : Γιώργο, την Κυριακή αγωνίζεστε στο Ξηροκάμπι έχοντας μια πρόκριση στον θεσμό του κυπέλλου που έκανε θόρυβο στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Λακωνίας, αλλάζει κάτι για εσάς ?

Νικόλαρος : Αυτη η νικη τωρα πια ειναι παρελθον. Πανηγυρισαμε την νικη αλλα τωρα κοιταμε μπροστα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αντιμετωπιζουμε καθε ματς ξεχωριστα, και με την ιδια σοβαρατοτητα. Αποδειξαμε οτι ειμαστε μια ομαδα που αξίζει την προσοχή.

 

Ερώτηση : Δημήτρη, είσαι ευχαριστημένος απο το ξεκίνημα της Άμιλλας και το δικό σου στην φετινή ποδοσφαιρική περίοδο? τι να περιμένουμε για την συνέχεια?

Κλουκίνας : Φυσικα και ειμαι ευχαριστημενος, η προσπάθεια ομώς συνεχίζεται. Η ομαδα εχει ξεκινησει αρκετά καλά τη φετινη αγωνιστικη περιοδο και αυτο το οφειλουμε κυριως στην δουλειά με τους προπονητες μας. Απο την αλλη, το δικο μου ξεκινημα το οφειλω στους συμπαικτες μου, χωρις αυτους δεν θα καταφερνα τιποτα. Θα βοηθήσω περισσότερο. Ο πήχης εχει ανεβει, οποτε να περιμενετε πολλα στη συνεχεια.

 

Ερώτηση : Αλέξανδρε, το φετινό πρωτάθλημα φαίνεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικό, νομίζεις οτι μπορείτε να πετύχετε τον στόχο σας φέτος στην Α κατηγορία Λακωνίας?

Γιαννόπουλος : Είναι αλήθεια πως η κατηγορία είναι δύσκολη, αλλά αυτό δε με φοβίζει καθόλου. Βρίσκομαι σε μια ομάδα που δουλεύει σωστά και μας παρέχει ό,τι χρειαζόμαστε. Υπάρχει πολύ καλό υλικό και σε μικρή ηλικία. Αυτό κάνει το κλίμα πολύ ομαδικό, πράγμα που αποτελεί όπλο για εμάς. Όταν πιστεύω σε κάτι, το εμπιστεύομαι τυφλά. Γι αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε και κάτι παραπάνω από το στόχο μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας