1ος ο Καρούνος και 3ος ο Πηγαδιώτης στο Πανελλαδικό ΣΒΑΕ του Athlisis Tennis Club

Μια ακόμα πανελλαδική διάκριση για τον αθλητή του Ομίλου μας Καρούνο Παναγιώτη. Μετά την περσινή του διάκριση στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα ΣΒΑΕ που έγινε στο Athlisis Tennis Club στη Δαλαμανάρα, ο Καρούνος επανέλαβε την ίδια του επιτυχία με την κατάληψη μιας ακόμα πρώτης θέσης. Ο αθλητής του Ομίλου μας ματαφερε σε 16αρι ταμπλό να τερματίσει στη πρώτη θέση, επικρατώντας των αντιπάλων του.
Στον 1ο γύρο ο Καρούνος πέρασε walk over. Στον δεύτερο γύρο, και για την είσοδο στην τετράδα ο Καρούνοσ αντιμετώπισε τον Τσιτσιγιάννη τον οποίο και νίκησε με 2-0 σετ (60, 62). Στην τελική σειρά και πιο συγκεκριμένα στα ημιτελικά ο αθλήτρια του Ομίλου μας αντιμετώπισε τον Βαρσάμη τον οποίο νίκησε με 2-0 σετ (64, 61), σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, όσων το παρακολούθησαν. Στον τελικό ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης, Καρούνος Παναγιώτης, αντιμετώπισε και επικράτησε του έταιρου αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης, Δουκουμόπουλου Δημήτρη με σκόρ 2-0 σετ (75, 61).  Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό του Καρούνου και ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό του Πηγαδιώτη.
Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρουν και τους δυο αθλητές του Ομίλου για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια.