Κάστρο Μονεμβάσιας: Προσκεκλημένοι στην κηδεία μας

0
142

Το Κάστρο Μονεμβάσιας εξέδωσε την ακόλουθη καυστική ανακοίνωση μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου Λακωνίας με τον Μολαϊκό (πατήστε εδώ για αναλυτικά στοιχεία των δύο σημερινών προημιτελικών):

Σήμερα στο εγκαινιαζόμενο επίσημο γήπεδο μας είχαμε την τιμή και την παγκόσμια πρωτοτυπία να είμαστε προσκεκλημένοι στην κηδεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Μολαϊκό και το απολαύσαμε!!

Φίλαθλοι και φίλοι του Λακωνικού ποδοσφαίρου και τι δεν είχε το μενού, είχε από όλα:

1. διαφορετική ερμηνεία για τερματοφύλακα που ανατρέπει παίκτη που είναι σε προφανή θέση για γκολ. Για να μην “ξεκουραστεί” ο τερματοφύλακας πήρε μόνο κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη.

2. Αντίθετα ο διαιτητής που  γρήγορα και ορθά διαπίστωσε ότι ο παίκτης μας Κυριάκος Λυμπερόπουλος ήθελε ξεκούραση, εφηύρε παραμύθι δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον απέβαλλε. Τον ευχαριστούμε που πρόσεξε ότι ήταν κουρασμένος και τον έβγαλε αφού εμείς δεν το είχαμε δει.

3. Υπήρχε και δεύτερη κόκκινη φάση που ορθά έκανε κίτρινη για αντικανονικό παιχνίδι από αντίπαλο παίκτη σε παίκτη της ομάδας μας. Μάλλον και αυτός έπρεπε να παίξει και άλλο και για αυτό δεν τον απέβαλε.

Και τι άλλο δεν είχε η τελετή;

Αποβολή του προπονητή μας, Φλουτσάκου, επειδή φώναξε «είναι φάουλ». Που πας ρε προπονητή καλά σου έκανε, χαλάς την σεμνή τελετή, δεν το καταλαβαίνεις;

Ακόμη είχε πέναλτι “αφρικανική μαϊμού”  εις βάρος μας, το 5ο παρακαλώ πέναλτι σε 8 αγώνες. Όχι θα μας άφηναν έτσι και για να μην σας κουράζουμε μείναμε έκπληκτοι στο τέλος από την διπλή ιδιότητα του διαιτητή όταν στο 120′ προέτρεψε παίκτη της αντίπαλης ομάδας που ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο «τρέξε βολίδα στο τέρμα γιατί είναι τελευταία φάση».

Φίλοι εμείς νοιώσαμε ωραία γιατί είδαμε πως είναι να πεθαίνεις ποδοσφαιρικά αλλά να είσαι ζωντανός. Όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, δυστυχώς την κηδεία μας την είδαν και την βίωσαν και τα παιδάκια της παιδικής ομάδας που συντεταγμένα ήταν στο γήπεδο. Για να μην ζήσουν λοιπόν στο μέλλον και αυτά ανάλογες στιγμές αποσύρουμε άμεσα την παιδική ομάδα μας από το πρωτάθλημα. Την δε ανδρική ομάδα θα την βάλουμε να παλέψει για ακόμη ενάμιση χρόνο και είμαστε σίγουροι ότι θα αντέξει πολλές κηδείες μέχρι το 2017. Μετά θα έρθει η στιγμή που όλοι θα ξυπνήσουμε, να είστε σίγουροι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας