Αντωνόπουλος: Μας περιμένει ο πολύ δύσκολος αγώνας στη Σπάρτη

0
97

Σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα στην έδρα της απέναντι στην Χαλκίδα και σαφώς στο «στρατόπεδο» των «μαυραετών» άπαντες είναι ικανοποιημένοι, κυρίως από το γεγονός ότι η ομάδα έχει βρει το δρόμο της.

Από τη πλευρά του ο Σπύρος Αντωνόπουλος επισημαίνει: «Ήταν ένα δύσκολο μας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, που κατά την γνώμη μου αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Καταφέραμε να έχουμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, πετύχαμε ένα όμορφο γκολ συνδυαστικά, καταφέραμε να κρατήσουμε μακριά τον αντίπαλο από την εστία μας και φτάσαμε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι βγάλαμε πάθος σ’ ένα τόσο δυνατό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστικότητα, το πάθος και την προσπάθειά τους. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά όμως γιατί μας περιμένει ο πολύ δύσκολος αγώνας στην Σπάρτη».
Η νίκη επί της Χαλκίδας, λοιπόν, ανήκει ήδη στο παρελθόν, καθώς ακολουθεί η εξαιρετικά δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σπάρτη. Το ευχάριστο είναι ότι ο κ. Αντωνόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Αργυρόπουλο και Νικολακόπουλο, οι οποίοι έχουν επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.

ΠΗΓΗ: http://olympiasports.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής