Αιολικός: Ανακοίνωση των παικτών για δημοσιεύματα περί οφειλών

Με έκπληξη χθες διαβάσαμε σε διαδικτυακές σελίδες ότι εμείς – οι παίχτες του Αιολικού Μυτιλήνης- προχωρήσαμε ή προτιθέμεθα να προχωρήσουμε σε αποχή από τις προπονήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας για οικονομικές δήθεν οφειλές της Διοίκησης του Αιολικού προς εμάς. Κάτι τέτοιο λοιπόν ουδέποτε συνέβη, αντιθέτως δε ΟΛΟΙ οι παίχτες έχουμε πληρωθεί κανονικά έως και 30-11-2015 παρά τις οικονομικές δυσχέρειες της εποχής μας.
Απορίας άξιο είναι λοιπόν γιατί αυτό το «δημοσίευμα» εμφανίστηκε χθες, μετά από δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας μας και πιστεύουμε ακράδαντα πως εφευρέθηκε για να αμαυρώσει όχι μόνο το κύρος της Διοίκησης αλλά εν γένει της ομάδας, προσβάλλοντας όμως καθέναν ξεχωριστά από εμάς τους παίχτες.
Προφανώς η τεράστια προσπάθεια που γίνεται φέτος, όχι μόνο από πλευράς Διοίκησης, των τεχνικών αλλά και εμάς των παιχτών προσπαθεί να διαβρωθεί με κάθε τρόπο από κάποιους που συνειδητοποιούν ότι τελικά ο Αιολικός είναι υπολογίσιμη δύναμη.
Θέλουμε να ενημερώσουμε λοιπόν τον κόσμο ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική διαφορά μεταξύ ημών και της Διοίκησης. Αυτό που υπάρχει μεταξύ μας είναι ο κοινός στόχος που τέθηκε εξ αρχής: να πάμε όλοι μαζί τον Αιολικό στη θέση που του αξίζει και στην προσθάπειά μας αυτή όσοι μπαίνουν εμπόδιο θα μας βρουν όλους μαζί ενωμένους απέναντί τους!

Οι αρχηγοί του Αιολικού Μυτιλήνης
Μιχάλης Κριπιντίρης
Δημοσθένης Μανουσάκης
Παρασκευάς Μπακάλης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής