Α.Ε. Σπάρτη: Νέα ενόψει του ντέρμπι στην Καλαμάτα

0
102

Συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη 10/12 η προετοιμασία της Α.Ε. Σπάρτη για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στη Καλαμάτα.  Τα αγωνιστικά νέα ενόψει του σημαντικότερου ίσως αγώνα της φετινής χρονιάς περιλαμβάνουν μια επιστροφή και δύο απουσίες.  Ο Αινείας Καλογέρης επέστρεψε στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων και πρoσθέτει μια ποιοτική λύση στον Αντωνίου. Εκτός από τον αγώνα της Κυριακής είναι ο Μπεγλετζής και  ο Λιονάκης.  Προβλήματα επίσης αντιμετωπίζουν και οι Αναστασάκος, Χαλίλι οι οποίοι αναμένεται αύριο να δοκιμάσουν να μπουν στο κανονικό ρυθμό της προπόνησης.

Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες για τον αγώνα της Κυριακής θα αγωνιστούν για το θετικό αποτέλεσμα σε μια καυτή έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που ακόμη και στην άσχημη κατάσταση που βρίσκεται έχει μεγάλη δυναμική και βαριά φανέλα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ντέρμπι που όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα.

Το ατού των Σπαρτιατών είναι η ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ανατροπή στον αγώνα με την Μανωλάδα και η καλή βαθμολογική θέση. Αν η Σπάρτη πάρει νίκη στη Καλαμάτα αναμφισβήτητα ανοίγει ο δρόμος για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

O αγώνας γίνεται στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 15:00.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη