Α.Ε. Σπάρτη: Δηλώσεις Αντωνίου στο isports.gr για το ντέρμπι στην Καλαμάτα

0
82

Ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε στο isports.gr για το επερχόμενο ντέρμπι με την Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού:

Είναι ένα πελοποννησιακό ντέρμπι. Πρόκειται για δύο ιστορικές ομάδες. Το αποτέλεσμα σε αυτά τα παιχνίδια είναι ανοιχτό.  Από κει και πέρα, εμείς προετοιμαζόμαστε για να πάμε με όσο το δυνατόν καλύτερο ρόστερ, διότι είχαμε αρκετές απουσίες την προηγούμενη εβδομάδα. Σεβόμαστε την Καλαμάτα διότι είναι μια μεγάλη ομάδα, εγνωσμένης πορείας και με πολύ κόσμο από πίσω. Πάμε να παίξουμε για τους τρεις πόντους και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι πάνω απ’όλα. Είναι ντέρμπι.  Η Καλαμάτα είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα, έχει πάρα πολύ κόσμο, ιστορική ομάδα. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, ανεξαρτήτως αν έχει κάνει καλό ξεκίνημα ή όχι. Είναι σπουδαίος αντίπαλος και θεωρώ ότι είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. 

Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Ο κόσμος είναι δεδομένο ότι θα μας βοηθήσει. Το έχει κάνει πράξη μέχρι στιγμής είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Θέλουμε να είναι κοντά μας ώστε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Tέλος για την εξέλιξη του πρωταθλήματος δήλωσε:

Το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός όσον αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη