Απόλλων Ξηροκαμπίου: Κάλεσμα για τον Κυριακάτικο αγώνα με Αστέρα Βλαχιώτη

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο εκτός έδρα αγώνας του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου στη Συκιά με αντίπαλο τον Α.Ο Αγγελώνας. Σε ένα ματς που μέχρι το 94’ η ομάδα μας προηγείτο με 0-1 με σκόρερ τον Παναγιώτη Ατσαβέ, αγωνιζόμενη όμως από το 59’ με δέκα παίχτες, αφού ο Παναγιώτης Στούμπος αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα ύστερα από παράβαση – πέναλτι που έκανε μέσα στη μικρή μας περιοχή, στο οποίο αστόχησε ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας.

Για την ομάδα μας είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο Ξηροκάμπι με τον Πανγυθεατικό με σκορ 0-0 και η ήττα στους Μολάους απ’ τον Μολαϊκό με 3-0.

Με συνολικά τρία παιχνίδια να απομένουν για το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος του Α΄τοπικού Λακωνίας και την ομάδα μας να είναι στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι επόμενοι αγώνες είναι κρίσιμοι για τη πορεία της ομάδας μας. Τη Κυριακή 13/12 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Ν. Παπαδάκος στο Ξηροκάμπι η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Αστέρα Βλαχιώτη, σε ένα δύσκολο αγώνα με αρκετές απουσίες για τον Απόλλωνα όπου και σας περιμένουμε!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας