Καλαμάτα: Αποχώρηση Θωμά

0
75

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες η γκρίνια αλλά και η επιθυμία κάποιων παικτών να αποχωρήσουν από τους “μελανόλευκους” και μάλιστα άμεσα (βλ. ΘΩΜΑ) έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την παρουσία και την συμπεριφορά του κυρίου Μπίλη στην τεχνική ηγεσία! Φυσικά κάτι τέτοιο ίσως να διευκόλυνε αρκετά τον Μακεδόνα τεχνικό, αφού θα άνοιγε έτσι διάπλατα ο δρόμος ώστε να μπορέσει να φέρει στην ομάδα τις δικές του ποδοσφαιρικές επιλογές με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου !

Μάλιστα παίζει πολύ και το σενάριο μη θέλοντας ο ίδιος να γίνει ο κακός της υπόθεσης και να ζητήσει  προσωπικά την απομάκρυνση κάποιων παικτών, να δημιουργεί το αρνητικό κλίμα προς αυτούς έτσι ώστε η απόφαση να βαρύνει και μόνο τους ίδιους! Άλλωστε κάπως έτσι το είχε πει ο ίδιος και στην ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Παλμό θυμίζουμε και στην εκπομπή Γκολ στη Μεσσηνία.

Το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες είναι πραγματικά ένα αίνιγμα που θεωρούμε πως η απάντηση θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα μετά τον αγώνα με την Βάρδα εκτός. Ίσως όμως μας περιμένουν και μεγάλες εκπλήξεις, αφού έπεισαν τον Άρη Θωμά να κάνει κάποια 24άωρα υπομονή πριν αποχωρήσει από την “Μαύρη Θύελλα”, δηλαδή μέχρι το ματς της Κυριακής.

ΠΗΓΗ: taklin.gr