Βουζιώτης: Να κρατάμε μικρό καλάθι για Σαλπιγγίδη

0
120

Τη φημολογία για προσέγγιση της Σπάρτης στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη θέλησε να καταλαγιάσει ο Γιάννης Βουζιώτης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε άγνοια για τον αν ο οικονομικός της υποστηρικτής, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει επικοινωνήσει με τον παίκτη.

Σημείωσε ωστόσο ότι «παρατράβηξε το σχοινί» στο συγκεκριμένο θέμα και ότι καλό θα είναι να κρατούν όλοι μικρό καλάθι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βουζιώτης στην εκπομπή «Αντεπίθεση»

Για την πρωτοπορία στον όμιλο: «Η ομάδα της Σπάρτης έχει κάνει μια σοβαρή δουλειά και προσπαθεί να στήσει μια ομάδα νεανική, ώστε να βάλει γερές βάσεις για τον στόχο να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου. Η ομάδα και ο προπονητής δουλεύουν σωστά, διοικητικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και στο τέλος βλέπουμε για την άνοδο».

Για το θέμα Σαλπιγγίδη: «Ακούγονται πολλά. Δεν ξέρω τι κάνει ο υποστηρικτής της ομάδας. Μπορεί το όνομα να έχει ακουστεί, αλλά πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Είναι ένα μεγάλο όνομα που είναι τιμητικό για την πόλη. Το έχουμε παρατραβήξει το σχοινί με τον Σαλπιγγίδη. Αν έχει κάνει κάποια συζήτηση ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν το γνωρίζω».

Για το αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να φέρει άλλα μεγάλα ονόματα: «Θα κινηθούμε κατάλληλα, βάσει των προτάσεων του προπονητή και των υπευθύνων για τις μεταγραφές. Θα έχουμε μια συνάντηση μέσα στη βδομάδα όπου θα αποφασίσουμε τις κινήσεις και το μπάτζετ της ομάδας. Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ομάδας, βάζει το 95% του μπάτζετ και το υπόλοιπο η πόλη της Σπάρτης».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη