Σπαρτιατικός: 7ος στην Πανελλήνια κατάταξη για το 2015!

0
83

Στα κορυφαία σωματεία ποδηλασίας για άλλη μια χρονιά συγκαταλέγεται ο Σπαρτιατικός σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Ο σύλλογος με τις περισσότερες πανελλήνιες θέσεις στη Λακωνία, βρέθηκε   στην 7η  θέση ανάμεσα σε 89 ενεργά σωματεία σύμφωνα με την τελική κατάταξη.

Η ποδηλατική ομάδα του Σπαρτιατικού, με επικεφαλή και βασικό χορηγό τον κ. Πριστούρη Παναγιώτη, αποδεικνύει την σοβαρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στο τμήμα, καθώς και την συλλογικότητα της επιτυχίας.

Έτσι, ένα μεγάλο μπράβο- το μεγαλύτερο- ανήκει στους αθλητές, στους προπονητές Καρούνο Παναγιώτη-Γιαννιώση Βασίλη-Βορβή Χρήστο, στους εθελοντές  και σε όσους στήριξαν και στηρίζουν την ομάδα.

Στα πλαίσια αυτού των γεγονότος πραγματοποιήθηκε και η ετήσια συνάντηση διοίκησης, προπονητών, αθλητών και γονέων. Έγινε ο απολογισμός για την χρονιά που έληξε καθώς και αναπτύχτηκε ο σχεδιασμός και το αγωνιστικό πλάνο για το 2016.

Τέλος, το ποδηλατικό τμήμα ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη τους, τις επιχειρήσεις MANIATIS HOTEL, SILK OIL, ΧΥΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, SIDI, VITORIA, ΠΟΔΗΛΑΤΑ- ΚΑΡΟΥΝΟΣ.

Αναλυτικά η βαθμολογία με τα 10 πρώτα σωματεία:

Βαθμολογία 2015
ΠΟΧ Ταλως Νέας Κυδωνιας  7722
ΠΣ Κρόνος Νίκαιας                 6127
ΠΓΣ Λάρισας                            5323
ΑΣΟ Ποδηλάτης Κορδελιού  5276
ΠΟΗ Κάστρο Ηρακλείου        4561
ΠΟ Ηρακλείου Αττικής           4320
Σπαρτιατικός ΓΣ                      4219
ΠΟ Πατρών                              4175
ΑΟ Κυδων Χανίων                  3471
ΑΟ Θησέας                               3360