Αστέρας Βλαχιώτη: ΜΠΑΜ με Σκαρλάτο, οι πρώτες μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr με τον Αστέρα Βλαχιώτη ήδη προπονούνται εδώ και ημέρες οι Βασίλης Σκαρλάτος, Κώστας Καραλής, Souleymane Outtara, Vitalis Chinedu.

Το μεγάλο όνομα και η μεταγραφική κίνηση που προκαλεί αίσθηση φυσικά είναι ο Βασίλης Σκαρλάτος, ένας πολυσύνθετος άσος που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, έχει αγωνιστεί σε Σουπερλίγκα, Β΄Εθνική και ο οποίος θα κάνει την διαφορά βοηθώντας τα μέγιστα τον Αστέρα.  Αρχηγός και  ένα από τα βασικά στελέχη της Καλαμάτας επί πολλά έτη που έχει ξανασυνεργαστεί με τον Μπένο.

Μετά τον Σκαρλάτο τα βλέμματα στρέφονται στον Σουλειμάνι Ουαταρά, ένας παίκτης που είναι γνωστός στο πανελλήνιο από την δική του ξεχωριστή ιστορία, παρακάτω θα διαβάσετε περισσότερα.

Aπομένει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για τους τέσσερις καθώς και για άλλους ποδοσφαιριστές που θα σας ενημερώσουμε σε επόμενο άρθρο.

Σκαρλάτος (1984)

Έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Δόξα Δράμας, Βόλο, Καβάλα, Ακράτητο, Βύζα. ‘Εχει συμμετοχές σε Σουπερλίγκα, Β’ και Γ’ Εθνική.

Καραλής

Αριστερό μπακ. To πρώτο μισό της φετινής περιόδου ήταν στην Καλαμάτα. Έχει αγωνιστεί στην κάτω των 20 Παναιτωλικού.

Ouattara

Έχει την δική του ξεχωριστή ιστορία που πρόσφατα έμαθε όλη η Ελλάδα. Κατέκτησε το Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα αστέγων. Για να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ.

Chinedu (1994)

chinedu

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Αστέρα Βλαχιώτη