Παναρκαδικός: Ενδιαφέρον από Θεσσαλονίκη για Χατζόπουλο

Σειρήνες από Θεσσαλονίκη ηχούν στα αυτιά του Νίκου Χατζόπουλου το τελευταίο διάστημα με τα δημοσιεύματα από την συμπρωτεύουσα να κάνουν λόγω πως βρίσκεται στους μεταγραφικούς στόχους του Απόλλων Καλαμαριάς.

Η πολύ καλή χρονιά που πραγματοποιεί ο Νίκος Χατζόπουλος με την φανέλα του Παναρκαδικού αλλά και το εξαιρετικό όνομα που έχει χτίσει ο έμπειρος αμυντικός όλα αυτά τα χρόνια στα Ελληνικά γήπεδα κάνουν την ιστορική ομάδα της Καλαμαριάς σύμφωνα με τις ιστοσελίδες metrosports.gr και sportsup.gr να κοιτούν και να ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Η Καλαμαριά αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ λίγες ημέρες πριν είδε τον Κώστα Σαμαρόπουλο να μετακομίζει για τον Άρη και έτσι να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του με τον Χατζόπουλο να βρίσκεται πρώτος στην λίστα τον rossoneri.

Από και πέρα όμως και παρά τα όσα βγαίνουν από το ρεπορτάζ της Καλαμαριάς ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Παναρκαδικό με την πρόθεση του να είναι να παραμείνει στην Τρίπολη και να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους πράσινους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής