Δόξα Ανωγείων: Η ευχάριστη έκπληξη της Β’ κατηγορίας

0
305
Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής περιόδου της Β’ κατηγορίας είναι η Δόξα Ανωγείων. Με Πρόεδρο τον Βασίλη Μενούτη η Δόξα πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία και 6 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου με 24 βαθμούς, 2 πίσω από την πρωτοπόρο Α.Ε. Λογκανίκου.
Το τεχνικό team αποτελείται από τον προπονητή Κώστα Ζώτο και τον βοηθό του Χρήστο Κρομμύδα.
KROMMYDAS_ZOTOS
Πληροφορίες για τον προπονητή
Ο Κώστας Ζώτος 38 ετών με καταγωγή από Πρέβεζα και η Δόξα Ανωγείων είναι η πρώτη ομάδα που αναλαμβάνει στην καριέρα του. Ξεκίνησε ως βοηθός προπονητή το 2013 δίπλα στον Ηλία Παπαϊωάννου. Την χρονιά 14-15 ανέλαβε την ομάδα μόνος του μετά την αποχώρηση του Ηλία Παπαϊωάννου και με βοηθό τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κρομμύδα Χρήστο έκαναν πολλές μεταγραφές κάνοντας την ομάδα ανταγωνιστική.
Aγωνιστική περίοδο 2014-15
Η Δόξα τερμάτισε στα μέσα της βαθμολογίας. Oυσιαστικές μεταγραφές στην άμυνα ήταν ο Ιωάννης Ζούμπουλας, Απόστολος Νίκιας, Ιωάννης Φελέκος, η επιστροφή του Στέφανου Σταθάκου με 6 γκολ, των έμπειρων Τσαμπά Στέφανου, Δημήτρη Ρεμπή (τερματοφύλακα) αλλα και των αδερφών Χ. και Σ. Κωνστάνταρου στην επίθεση έβαλαν γερές βάσεις για την επόμενη χρονιά.
Aγωνιστική περίοδο 2015-16
Έγιναν καλές μεταγραφές όπως ο Γκλέκας Παναγιώτης (Άμιλλα Αγίου Ιωάννη), Γιαννακόπουλος Ιωάννης (Λεωνίδας Σπάρτης), του έμπειρου σκόρερ της κατηγόριας Γιώργου Ζούμπουλα αλλά και των Τρυανταφυλλάκο Ανδρέα και του εμπειρου τερματοφύλακα Γιώργου Κακριδά. Μαζί με τον βασικό κορμό που αποτελείται από τους: Ηλία Πανταζόπουλο, Δημήτρη Καρβουνιάρη, Νίκο Κατσιαδράμη, Γρηγοριάδη Βασίλειο, Κατσαπή Γρηγόρη, Σωτήρη και Θανάση Παινέση, Κωνσταντίνο Γρίτη έχουν φέρει την ομάδα δυο βαθμούς από την κορυφή και κάνουν πορεία πρωταθλητισμού.
Γίνεται μια παρά πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα των Ανωγείων, καλή συνέχεια στο τεχνικό team, και την αναγεννημένη Δόξα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας