Ηρακλής Ψαχνών: Εκδιώχθηκε από την διοίκηση το επιτελείο της Νίκου.

Ο Ηρακλής Ψαχνών, από το βράδυ της Τρίτης, φλερτάρει έντονα με την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. εξελίχθηκε σε απόφαση για διάλυση της διοίκησης με την αποπομπή της προέδρου Ίριδας Νίκου και των μελών της επιλογής της που είχε τοποθετήσει το καλοκαίρι. Όσοι έμειναν και προκάλεσαν την συγκεκριμένη εξέλιξη καλούνται να ´´βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά´´ αν και, οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο σύλλογος επιστρέφει στην κατάσταση που ήταν στα μέσα του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα μιλάνε για νέο γύρο Γενικών Συνελεύσεων με σκοπό την εύρεση λύσεων στον οικονομικό τομέα ώστε να συνεχίσει η ομάδα την προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Τετάρτη θα είναι η μέρα που θα πρέπει να αποσαφηνιστούν πολλά σε ότι έχει να κάνει με την ύπαρξη του Ηρακλή Ψ. στα εθνικά πρωταθλήματα, την στιγμή που θα αρχίσουν να γίνονται γνωστές και οι προθέσεις των ποδοσφαιριστών έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις.

Το μέλλον του συλλόγου δείχνει να είναι δυσοίωνο, εκτός αν τα μέλη που ψήφισαν την αποπομπή Νίκου το βράδυ της Τρίτης κρύβουν κάποιον ´´άσο στο μανίκι τους´´ καθότι θα πρέπει άμεσα να υπάρξει νέα διοίκηση, νέος προπονητής και ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΠΗΓΗ: dinataathlitika.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής