Φωτόπουλος: Στόχος μας να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς

0
76

Έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό, που τον διατηρεί ψηλά στην βαθμολογική κατάταξη, απέσπασε ο ΠΑΟΒ, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος στο Λουτράκι απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη τοπική ομάδα.

Μάλιστα με το ματς αυτό ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, με τον Ηλία Φωτόπουλο να κάνει τον απολογισμό: «Η πορεία μας στον πρώτο γύρο κρίνεται ικανοποιητική. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τον ζήλο που επέδειξαν τόσο στο πρόσφατο ματς όσο και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πλέον σκοπός μας και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και στο υπόλοιπο μισό της περιόδου», μας δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ικανοποιητική, λοιπόν, κρίνεται η πορεία της «Μπάρτσα» για την ώρα κι άπαντες ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια. Έτσι στόχος όλων είναι σε πρώτη φάση η νίκη στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναργειακό στο «Γρ. Καλάκος», κατά το οποίο εκτός απροόπτου δεν θα υπάρχουν απουσίες.
Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά έχει αποκτηθεί ήδη ο Λουμπαρδέας, ενώ δε θα πρέπει να αποκλείεται μία ακόμη μεταγραφική ενέργεια.

ΠΗΓΗ: olympiasports

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής