Παναργειακός: Ανακοινώθηκαν Ευθυμιάδης, Κοντέων, Ηρακλής

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης στον Παναργειακό

Ο μεσοεπιθετικός Γρηγόρης Ευθυμιάδης είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Παναργειακού.

Ο Γρ. Ευθυμιάδης, είναι γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου 1991.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία «Μπέμπηδες 2000» του Παν. Κερμανίδη, για να βρεθεί στους Ερασιτέχνες του ΠΑΟΚ. Το 2009 έγινε επαγγελματίας κι έκανε ντεμπούτο στη Super League, σε ντέρμπι με τον Άρη. Παραχωρήθηκε δανεικός σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στη συνέχεια έπαιξε σε Οδυσσέα Κορδελιού, Ορφέα Ελευθερούπολης και Ζάκυνθο και φέτος πήγε στον Κισσαμικό Χανίων.

O Πέτρος Κοντέων στον Παναργειακό

Ο Πέτρος Κοντέων είναι απο σήμερα ποδοσφαιριστής του Παναργειακού.
Είναι γεννημένος στις 9/5/184, έχει ύψος 1,88, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αμυντικός μέσος!

Ο Πέτρος Κοντέων ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ το 2002 και το 2004 παραχωρήθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου, σημειώνοντας 7 τέρματα σε 25 αναμετρήσεις. Το 2006 δόθηκε εκ νέου στον Πανσερραϊκό χωρίς να βρει δίχτυα. Τη σεζόν 2006-07 φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα (25 συμμετοχές, 2 γκολ) και από το 2007 έως τον χειμώνα του 2009 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου (61 συμμετοχές, 2 γκολ).

Από τον χειμώνα του 2010 έως το καλοκαίρι του 2012 ανήκε στον Πιερικό, και ακολούθησε στη συνέχεια πήγε στη Δόξα Δράμας, ο Ηρακλής το 2013-2014. Ακολούθησαν ο Απόλλωνας, τα Χανιά και η Λαμία.

Στον Παναργειακό ο Ανδρέας Ηρακλής

Ποδοσφαιριστής του Παναργειακού είναι από σήμερα ο Ανδρέας Ηρακλής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικό χαφ, γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 1989, στη Θεσσαλονίκη.

Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στα τοπικά πρωταθλήματα των Αθηνών, πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του Αίαντα Ταύρου.Το 2007, σε ηλικία 18 ετών τον «βλέπει» ο Πανιώνιος, όπου τελικά υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Φεύγει με τη μορφή δανεισμού στο Κορωπί, όπου θα παίξει σε 16 παιχνίδια. Ένα χρόνο αργότερα φεύγει δανεικός στη Καλλιθέα. Στη συνέχεια θα αποδεσμευτεί από τον Πανιώνιο παραμένοντας στην Καλλιθέα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ακολούθησαν ο Αρης, ο Απόλλωνας Σμύρνης και φέτος τα Χανιά».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής