Αμυκλιακός: Eπτά μεταγραφές και o Στ. Μανιάτης προπονητής. Δήλωση

0
129

Ο Αμυκλιακός είναι αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην Α1′ κατηγορία. Απέκτησε όχι 1-2 αλλά 7 παίκτες και αυτοί είναι ο Αραμπάς Παναγιώτης, Μπ. Καρκαμπάσης, Θαν. Φωτόπουλος, ο Σταύρος Μεροπούλης, ο Τάσος Μηνακάκης, Ανδρέας Σόβολος, και ο Ζαχ. Πάτσης.

Κινήσεις σοβαρές και ουσίας ώστε να ξεφύγει από τελευταία θέση που βρισκόταν έως και πρώτη αγωνιστική δεύτερο γύρο. Το δύσκολο αυτό έργο ανέλαβε ο Μανιάτης Σταυρος από αρχές του νέου έτους ξεκίνημα με νίκη με Δαφνί και εχθές ισοπαλία με σκάλα. Αποχώρησαν αρκετοί παίκτες, Λιανεας Θανάσης, Βλαχος Χρήστος, Σγουρδας Κωστας, Μακρής Παναγιώτης, ο Μακρής Δημ. πήγε Αθήνα, ο Σπηλιωτοπουλος εκτός έως τέλος σεζόν και Μπαλαμπανης πήγε στρατό.

Στόχος της ομάδας να ξεφύγει από τελευταία θέση και γιατί όχι εκτός μπαράζ. Η διοίκηση θέλει να βάλει βάσεις και πλάνο ώστε ο Αμυκλιακός να δημιουργήσει σιγά σιγά ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.

Οι κινήσεις δεν έχουν τελειώσει, εξετάζονται δύο πολύ καλές μεταγραφές.

stauros_maniatis

Δήλωση Μανιάτη

Μου ζήτησε βοήθεια μια ομάδα που για διάφορους λόγους είναι σε δύσκολη θέση, με έπεισαν γιατί είναι πρόκληση και για εμένα λόγω κινήτρου. Βρήκα σωστούς άνθρωπος να μιλήσουμε μεγάλο πράγμα αυτό στο ποδόσφαιρο να σου λένε αλήθεια, και είπα το ναι έως τέλος της περιόδου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας