Αστέρας Τρίπολης: Προσπαθεί για μεταγραφή που θα “ρίξει” το Κολοκοτρώνης

Ο Αστέρας Τρίπολης, με απόλυτη μυστικότητα, κινείται για τη μεταγραφή της χρονιάς. Οι πληροφορίες “πέφτουν” με το σταγονόμετρο, αλλά η προσμονή ανεβάζει την αδρεναλίνη στα κόκκινα!

 

Ο Αστέρας, λοιπόν, προσπαθεί να κάνει τούτες τις ημέρες το μεταγραφικό ΜΠΑΜ. Το arcadiasports.gr από την πλευρά του, προσπαθεί να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για να σάς ενημερώσει το συντομότερο δυνατό. Οι κεραίες μας, έχουν καταφέρει να… πιάσουν κάποια σήματα και σας τα μεταφέρουμε.

 

Εχουμε, λοιπόν, καταφέρει να μάθουμε ότι πρόκειται για μεσοεπιθετικό παίκτη, τον οποίο η ομάδα προσπαθεί να ντύσει στα “κιτρινομπλέ”. Ενα “10άρι”, που αν ο Αστέρας καταφέρει να αποκτήσει, ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που έχει η περίπτωσή του, θα μπορέσει να τον “εκτοξεύσει”. Και ασφαλώς να τον βοηθήσει να πετύχει μέχρι το τέλος της χρονιάς τους στόχους του.

 

Σύντομα θα γνωρίζουμε και περισσότερα για το ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αναστατώσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλωστε, ακριβώς επειδή η απόκτησή του δεν είναι εύκολη υπόθεση, οι άνθρωποι του Αστέρα είναι πολύ φειδωλοί στα λόγια τους, προσπαθώντας να κρατήσουν μυστική οποιαδήποτε πληροφορία.

 

Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα στοιχεία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι τέτοια, που θα τον κάνουν μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ο οποίος, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, θα μπορέσουν να πετύχουν ακόμη κι αυτό: Να γεμίσουν το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

 

Μείνετε συντονισμένοι, τα “λαγωνικά” του arcadiasports.gr τρέχουν για να μάθουν περισσότερα…

 

 

Οσο για τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, δεν αλλάζει κάτι. Οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Νταβίντ Τόρες θα πρέπει να θεωρούνται ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr