Α.Ε. Σπάρτη: Aποστολή για Ερμιονίδα. Δήλωση Αντωνίου

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής (24/1, 15:00) με την Ερμιονίδα, στο γήπεδο της Ερμιόνης, στα πλαίσια τις 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σωτήρης Αντωνίου βρίσκονται οι: Ραχήμ, Χαλίλι, Ρασσιάς, Δημολιός, Λάιος, Μπεκλετζής, Κρεββατάς, Αναστασόπουλος, Κραβαρίτης, Τσέλιος, Μπουτσικάρης, Μπακιρτζίδης, Ηλιόπουλος, Γκαλίτσιος, Μπιταξής, Κατσίκης, Σπηλιωτόπουλος, Αναστασάκος.

Δήλωση Σωτήρη Αντωνίου για την αναμέτρηση με την Ερμιονίδα

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε για τον αγώνα της Κυριακής (24/1, 15:00):
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή. Η θέση της όμως στη βαθμολογία είναι πλασματική. Θα παίξουμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, επειδή έχει πλαστικό χλοοτάπητα. Έχουμε απουσίες από μικροτραυματισμούς και τιμωρίες, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Η ομάδα έχει μέταλλο και με τη βοήθεια του κόσμου που θα μας συμπαρασταθεί, σε έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα, θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη