Ένωση Ερμιονίδας – Α.Ε. Σπάρτη 2 – 0 (βίντεο, φωτογραφίες)

Την δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η Α.Ε. Σπάρτη στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στην Ερμιονίδα.

Η Ένωση Ερμιονίδας ήταν σαφώς καλύτερη και πήρε την νίκη με 2 – 0 χάρη στα γκολ του Ανδριόπουλου απέναντι σε μια αποδυναμωμένη όπως φάνηκε Σπάρτη.

Οι Σπαρτιάτες ταξίδεψαν χωρίς τον τραυματία Τάντιτς, του τιμωρημένους Οικονομόπουλο, Σιώπη και τους Σταμογιάννο και Παναγιώτου να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να πιάσουν την γνωστή τους απόδοση επηρεασμένοι και από το πλαστικό χλοοτάπητα.

Σημαντική η παρουσία του κόσμου που για άλλη μια φορά υποστήριξε την ομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών του Σωτήρη Αντωνίου αλλά έστειλε και το μήνυμα της δυναμικής μεταγραφικής ενίσχυσης.

Η Σπάρτη παραμένει στην κορυφή ισόβαθμη με τον Παναργειακό στους 28 βαθμούς.

O Σωτήρης Αντωνίου παρέταξε ένα σχήμα με Κρεββατά και Αναστασάκο για πρώτη φορά και άλλαξε τον Ραχήμ στο 28ο λεπτό με τον Λάϊο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Σπάρτη μπήκε καλά στο πρώτο 15 λεπτό και έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Ανασταστακο αλλά στην συνέχεια οδηγήθηκε καθαρά από τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και η Ερμιόνη πήρε την σημαντική βαθμολογικά νίκη από μια άχρωμη και παγωμένη Σπάρτη.

Την επόμενη αγωνιστική η Σπάρτη υποδέχεται τον Αιολικό σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα

Ένωση Ερμιονίδας (Μαγκαφίνης): Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσές, Στάικος, Μαρίνης, Ανδριόπουλος (70’ Σαλταπίδας), Μιχαλάκης (90’ Παναγιώτου), Τριμπόνιας (87’ Πλαστουργός)

Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ (Αντωνίου): Κραβαρίτης, Κατσίκης, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Μπιταξής (46’ Χαλίλι), Αναστασόπουλος, Ραχήμ (28’ Λάιος), Αναστασάκος, Κρεββατάς (75’  Ντεκλετζής), Ηλιόπουλος

Παρακολουθήστε τα πλάνα του Report24  και του sport-ermionida

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη