Παναργειακός: Ανακοίνωση προς φιλάθλους για στήριξη της ομάδας

0
37

Εμείς, ως διοίκηση, κάναμε το τελευταίο διάστημα, το καλύτερο που μπορούσαμε για να ενισχύσουμε την ομάδα.
Φέραμε στο Άργος 10 γνωστούς ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι, αποδεικνύοντας πως εμείς θέλουμε του χρόνου την ομάδα στην Β’ Εθνική.
Τις δυο τελευταίες αγωνιστικές εκτός έδρας, οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν αυτό που έπρεπε και πήραμε σημαντικά αποτελέσματα.
Από δω και πέρα είναι η ώρα να μιλήσετε εσείς, οι φίλοι του Παναργειακού, η πόλη του Άργους. Θέλετε αυτή την ομάδα στην Β’ Εθνική; Θέλει το Άργος να έχει ομάδα στην Β’ Εθνική;
Εμείς, ως διοίκηση, αποδείξαμε ότι θέλουμε την ομάδα στην Β’ Εθνική.
Εσείς, ο κόσμος του Άργους, θέλετε την ομάδα στην Β’ Εθνική; Για να το αποδείξετε πρέπει αρχής γενομένης από την προσεχή Κυριακή, κάθε αγωνιστική εντός έδρας το γήπεδο να είναι γεμάτο.
Μια ομάδα που κόβει 150 και 200 εισιτήρια και έχει στην εξέδρα 300 και 500 άτομα, δεν μπορεί να πάει πουθενά! Πρέπει στο γήπεδο να είναι γεμάτο!
Αυτό θέλουμε εμείς, αυτό θέλουν οι ποδοσφαιριστές, αυτό θέλει η ομάδα…
Φίλοι του Παναργειακού, την Κυριακή όλοι στο γήπεδο για να χειροκροτήσετε τους ποδοσφαιριστές μας και να μας δώσετε ώθηση για την συνέχεια.
Το ΔΣ του Παναργειακού

Υ.Γ.: Για μια ακόμη φορά να τονίσουμε ότι η συμπεριφορά σας πρέπει να είναι σε αθλητικά πλαίσια. Γιατί πρόσφατα πληρώσαμε 2.500 ευρώ για ένα-δυο μπουκαλάκια και στη συνέχεια τιμωρηθήκαμε με μια αγωνιστική χωρίς κόσμο. Αν βρεθούμε υπότροποι, η ποινή θα είναι μεγαλύτερη. Φίλαθλοι, προστατέψτε την ομάδα από κακές συμπεριφορές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής