Ταουσιάνης: Μας πονάει …

Ο προπονητής του Αιολικού ήταν… σκασμένος κυριολεκτικά μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα κόντρα στη Χαλκίδα, κάνοντας λόγο για «δύο υπέρ-πολύτιμους χαμένους βαθμούς».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ»:

«Χάσαμε δύο υπέρ-πολύτιμους βαθμούς και μαζί την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα της Σπάρτης και να πλησιάσουμε στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας. Σίγουρα, μας πονάει το γεγονός ότι χάθηκε αυτή η ευκαιρία, ενώ μας δόθηκε η δυνατότητα να μη χαθεί. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε ρυθμός, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, ανεβάσαμε στροφές και παρά την ψυχρολουσία του 0-1, σε ένα αδικαιολόγητο σημείο όπου είχαμε υπεραριθμία στο γήπεδο, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και για να ισοφαρίσουμε, αλλά και για να νικήσουμε. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε και μας πόνεσε, αλλά πλέον χρειάζεται να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να δηλώσουμε παρόντες για να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις.»

Σε ερώτηση σχετικά με το χαμένο πέναλτι και αν εκείνος είχε δώσει οδηγία για να αναλάβει την εκτέλεσή του άλλος ποδοσφαιριστής, ο προπονητής του Αιολικού δεν κρύφτηκε στα δύσκολα και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη:

«Σαφέστατα και έχουμε ορίσει τους εκτελεστές από πριν σε τέτοιες περιπτώσεις μέσα στο ματς. Αλλά ο Μιχάλης (σ.σ. Κριπιντίρης) πήρε την πρωτοβουλία. Διαθέτει την εμπειρία, είχε και την πίστη τη δεδομένη στιγμή. Το έπραξε και στην Καλαμάτα με θετική έκβαση. Όμως, επειδή κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος κι επειδή αυτό το πέναλτι χάθηκε, την ευθύνη δεν τη φέρει ο Μιχάλης. Είναι αποκλειστικά δική μου, γιατί δεν επέμεινα σε όσα είχαμε προαποφασίσει από τις προπονήσεις.»

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα ποδοσφαιρικά νέα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής